SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Maç Sonrası Çirkin Saldırılar Yapıldı'

0
Güncellendi - 2018-02-05 00:38:11
'Maç Sonrası Çirkin Saldırılar Yapıldı'
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL)2.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Adıyaman 1954 Spor’a 1-0 mağlup olurken, maçın bitiş düdüğüyle birlikte yaşanan olaylar, karşılaşmanın önüne geçti.

Ligin 17.haftasında Adıyaman 1954 Spor’un üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşma sonrası saha bir anda karıştı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor takımı uzun süre stattan çıkamazken, takım otobüsü de saldırıya uğradı ve camları kırıldı.

Malatya Yeşilyurt Belediye Spor tarafından yapılan açıklamada, karşılaşma sonrası takıma ve takım otobüsüne saldırı düzenlendiği ifade edildi.

“Adıyaman maçı sonrası takım otobüsümüze çirkin saldırı düzenlenmiştir” ifadelerine yer verilen açıklamada, “Adıyaman 1954 Spor yedek kulübesi, saha görevlileri ve tribünlerden tam 5 kez sahaya atılan toplar ile Malatya Yeşilyurtspor’un belki de gol ile sonuçlanacak ciddi atakları kesildi. 5 kez yaşanan bu duruma saha kenarında bulunan dördüncü hakemin müdahale etmemesi ve karşılaşmanın golden sonra defalarca durmasına rağmen 3 uzatma dakikası ile maçı bitirmesi bu maçın da temiz olmadığının kuşkusuz en büyük kanıtıdır” denildi.

Yeşilyurt Belediyespor’un stoperi Bedrettin Bulguru da sosyal medya hesabı üzerinden yaşanan olaylara ilişkin bir açıklama yaptı. Bulguru, “Adıyaman’da yapılan terbiyesizlikler, saha içinde basın mensupları ve sporcuların saldırısı, saha dışında otobüsümüzün taşlanması, hastanede darp raporu almak için giden sporcumuzu polislerin yanında dövmeleri ve daha birçok yaşananlar; Adıyaman emniyet mensupları sağ olsun burada çok iyi korudunuz bizi” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • irfan (6 yıl önce)
    spor dostluk kardeşliktir .sporda şiddeti yapan herkesi kınıyorum.Geçen hafta dersim maçında da olanları Adıyamanlar mı yaptı...önce kendimize bakmalıyız.Belediyeleri de futboldan çekmeliyiz.hizmeti başka yerde yapsınlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    yeşilyurt ilçesinin çoğu adıyamanlı vatandaşlarımızdan oluşuyor. ayıptır, daha düne kadar ilçemiz olan adıyamana yakışmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Bunlar spora yakışmıyor,ayıp ediyorlar,Malatyamız , size iyilikten başka birşey yapmıyor,kıymetimizi bilin.
    0
    0
    Yanıtla
  • taraftar 44 (6 yıl önce)
    arkadaşlar spor kardeşliktr Malatya adıyaman elazıg kardeş olmalıdır.spor gecici kardeşlik kalıcıdır.herkes sakin olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • FutbolMalatya (6 yıl önce)
    Futbol sahada oynanır sahada biter adıyaman halen sporun futbolun 20 yıl gerisinden geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    Sözüm ona Müslüman bir toplumuz, birbirine en yakın olanların daha fazla sevmesi gerekirken daha fazla haset, kin besliyorlar, Rabbim ıslah etsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • xur (6 yıl önce)
    adıyamanın karnı malatya kayısısı ile doyarken malatyaya bu çirkin saldırıyı yapanları kınıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (6 yıl önce)
    Dikkat edin daha düne kadar Malatya nın köyü kasabası olan iller Malatya ya en büyük düşmanlığı bunlar yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla