SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt'un Az da Olsa Umudu Var

0
Güncellendi - 2017-04-04 00:29:06
M.Yeşilyurt'un Az da Olsa Umudu Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un yer aldığı Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup’ta oynanan 25. Hafta mücadelelerinde alınan sonuçlar sonrasında şampiyonluk yarışı son haftaya taşındı.

Lider Araban Belediyespor’un Şanlıurfa’da 11 Nisan takımıyla 1-1 berabere kalması zirvenin sahibini değiştirirken, Malatya temsilcisi Yeşilyurt Belediyespor da kazandığı haftada 2. sıraya yükseldi. Araban’ın sürpriz beraberliğiyle grupta dengelerin bir anda değişmesi Yeşilyurt Belediyespor’u şampiyonluk için yeniden umutlandırdı. Malatya temsilcisi ligin son maçında sahasında Şanlıurfa temsilcisi 11 Nisan takımıyla karşı karşıya gelecek. Mavi beyazlı takım bu maçı kazanması şampiyonluk için yetmiyor. Teknik Direktör İsmail Tekin’in öğrencileri 11 Nisan’ı yenip, aynı gruptaki bir diğer Malatya temsilcisi İnönü Üniversitesispor’un deplasmanda grup lideri Karaköprü Belediyespor’dan puan almasını bekleyecek. Grupta İnönü Üniversitesispor ile oynadığı 2 maçta 5 puan kaybeden ve şampiyonluk yolunda büyük yara alan Yeşilyurt Belediyespor, üniversite takımının Karaköprü karşısında sürpriz yapmasını bekleyecek.

Yine aynı şekilde Karaköprü Belediyespor da Şanlıurfa’nın bir diğer temsilcisi 11 Nisan’ın Malatya’da Yeşilyurt Belediyespor karşısında her ihtimale karşı kazanmasını istiyor.

TOPLU SONUÇLAR, PUAN CETVELİ VE SON HAFTA MAÇLARI..

BAL 2. Grupta, geçtiğimiz Pazar günü oynanan 25. hafta maçlarında şu sonuçlar alındı:

Bu sonuçların ardından son haftaya girilirken puan durumu şöyle:

BAL 2. grupta 9 Nisan Pazar günü oynanacak 26. ve son hafta maçlarının programı şöyle:

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ramazan doğan (7 yıl önce)
    Üniversite takımımız masa başı oyunlar olmaz güvenlik sağlanır ve kuralları uygulayan bir hakem olursa kesinlikle urfadan puan alacak güce sahiptir .
    0
    0
    Yanıtla