SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M. Yeşilyurt'un Muhteşem Projesi

0
Güncellendi - 2016-09-07 01:22:25
M. Yeşilyurt'un Muhteşem Projesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Beylerderesi’nde spor sahaları ve spor salonunun bulunduğu bir spor kompleksi yapmak için kolları sıvadı.

Tesisleşmeye büyük önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Beylerderesi mevkiinde belediyeye ait 20 dönümlük alanı Yeşilyurt Belediyespor’a tahsis etti. 20 dönümlük alana spor sahalarının yanı sıra salon sporları için spor salonu yapılacak.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, Beylerderesi’nde 20 dönümlük alana güzel bir tesis yaparak, Malatya sporuna kazandıracaklarını ifade etti.

Sucu, kulüp olarak ilk seneki hedeflerinin yapılanma ve tesisleşme olduğunu kaydederek, “Yakınca’da güzel bir tesis binası oluşturduk. Ayrıca salon sporlarımız için Yeşiltepe’de bulunan alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından kulübümüze tahsis edildi” dedi.

Futbolda Bölgesel Amatör Ligi’nde yer aldıklarını anımsatan Sucu, U11, U12, U13, U15, U17 ve U19 takımlarıyla amatör futbol liglerinde yer aldıklarını kaydetti.

Sucu, futbolun yanı sıra salon sporlarında da yer aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Kulüp olarak sadece futbolda değil basketbolda, voleybolda, masa tenisinde, güreşte, satrançta, okçulukta da birçok sporcumuz var. Elde edilen başarılar bu branşlara ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir. Bundan sonraki süreçte de bu branşlarda çalışmalarımız devam edecek.”

Tesisleşme adına muhteşem bir projeyi hayata geçireceklerini dile getiren Sucu, “Tesis ve altyapıya büyük önem veriyoruz. Tesisleşme noktasında son iki yılda önemli çalışmalar yaptık. Sporcularımızın en iyi şekilde spor yapmaları, barınmaları ve beslenmeleri adına güzel projeleri hayata geçirdik. Ama bununla bitmiyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın bizlere gösterdiği büyük ilgi ve verdiği büyük destekle muhteşem bir projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Beylerderesi’nde bulunan 20 dönümlük alan kulübümüze tahsis edildi. Proje kapsamında spor sahaları ve spor salonu yaparak, burayı Malatya sporuna kazandırmak istiyoruz. Projenin yüzde 50’sini TFF, yüzde 25’ini spor toto, yüzde 25’ini ise Yeşilyurt Belediyesi karşılayacak. Sadece futbol değil, bütün kategoriler yeni yapacağımız spor kompleksinde toplanacak” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız