SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt'un Rakibi Elaziz

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:43:03
M.Yeşilyurt'un Rakibi Elaziz
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, ligin 11. haftasında sahasında grubun lideri Elaziz Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin 10. haftasında deplasmanda kırmızı kartların damga vurduğu karşılaşmada Şehit Kamil Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Malatya Yeşilyurtspor, Pazar günü Elazığ ekibi grubun lideri Elaziz Belediyespor karşısında puan arayacak.

Ligde oynadığı 10 karşılaşmada sadece 1 kez mağlup olan Elaziz Belediyespor, 23 puanla zirvede yer alıyor.

Ligde 9 mücadeleye çıkan Malatya Yeşilyurtspor ise 4 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 15 puan topladı. Malatya ekibi, beşinci sırada bulunuyor.

Malatya Yeşilyurtspor'da sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı kaydedilen Turgut Ulutaş ile Şehit Kamil Belediyespor maçında kırmızı kart gören Ahmet Yazıcı ve Mehmet Onur Vurmaz, Elaziz Belediyespor karşısında forma giyemeyecek.

Yeşiltepe Stadı'nda Pazar günü oynanacak ve 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Niğde Bölgesi'nden Selçuk Kahraman yönetecek. Kahraman'ın yardımcılıklarını Aksaray Bölgesi'nden Serkan Sağlık ile yine Aksaray Bölgesi'nden Bahadır Bekleviç yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız