SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maalesef Çarpıtanlar Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:11:44
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, İstanbul'da düzenlenen "Yeni Malatyaspor'a Destek Gecesi"nde taahhüt edilen ve tahsil edilen parasal destekle ilgili, şeffaf yönetim anlayışı gereği yaptıkları açıklamanın, bazı kesimler tarafından yanlış anlaşıldığını, kulübü baltalamaya çalışan bazı çıkar gruplarının bu açıklamayı farklı yönlere çekmeye çalıştıklarını bildirdi.

Gevrek yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Bilindiği gibi 13 Mart 2015 tarihinde  “Yeni Malatyaspor’a Destek Gecesi” hakkında bazı açıklamalarda bulunmuştum. Şeffaf yönetim anlayışımızın eseri olan açıklamalarım  maalesef bazı kesimler tarafından yanlış anlaşılmış veya yorumlanmıştır.

“Yeni Malatyaspor’a Destek Gecesi” ismiyle düzenlediğimiz bu toplantıda birlik ve beraberlik adına önemli kazanımlar elde ettik. Gecede bazı kurum, kuruluş, sivil toplum kuruluşları ve işadamlarından maddi destek sözleri aldık. Organize edilen gece, Yeni Malatyaspor'un sahipsiz olmadığını da ilan eder nitelikteydi.

Destek gecesinde Yeni Malatyasporumuzu sahipsiz bırakmayan hamiyetli hemşehrilerimiz çeşitli miktarlarda para vaat etmişlerdir yalnız bu rakamlar kamuoyuna doğru yansıtılmadığı için kameralar karşısına geçip doğru bilgileri vermek istedim. Üzülerek ifade edeyim ki, paylaştığım doğru bilgiler ise farklı yansıtılarak haber yapılmıştır. Yaptığım açıklamanın amacı, söz konusu gecede Yeni Malatyaspor'u yalnız bırakmayan ve bağışlarıyla destekleyen herkese kamuoyu önünde teşekkür etmekti. Ayrıca kulübün kasasına giren parayı şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşmaktı. 

Şampiyonluğa giden takımımızı çeşitli vesilelerle baltalamayı amaçlayan bazı çıkar grupları, yaptığımız bu açıklamayı farklı yönlere çekmeye çalışmıştır. Yapılan bu yanlış algı operasyonu sonucunda; hem yönetimimiz hem de bize yardımda bulunan ve bulanmayı düşünen hamiyetli hemşehrilerimizi olumsuz yönde etkilemiştir.  

Bahsettiğim bu çıkar gurupları, her türlü ortamda dile getirdiğimiz gibi Kulübümüze ilk günden buyana maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır olmak üzere, çok kıymetli Malatyalı hemşehrilerimiz ve iş adamlarımızla bizleri karşı karşıya getirmeye çalışmaktadırlar. Ağzımdan çıkmayan sözlerle yapılan haberler hem bizleri üzmüş hem de yapılan geceye gölge düşürmüştür. Yapılan destek gecesinden sonra hiç bir katılımcı ile görüşmedik ki "Şu isimler para verdi veya vermedi" diye bir ifade kullanayım.

Yeni Malatyaspor’un hem saha içinde hem de saha dışında engellemelerle karşılaştığına daha once de şahit olmuştuk. Bu son olayla birlikte yeni bir operasyonun başlatıldığını farketmemek mümkün değildir. Belli bir kesim tarafından ısmarlama bir şekilde yaptırılan haberleri kamuoyunun takdirlerine sunuyorum. Bu üzücü olaylar mücadele azmimizi kırmamış bilakis şampiyonluk şevkimizi kamçılanmıştır. 

Bu tarz spekülatif haberler bizi yıldıramayacak, aksine hedefimize ulaşma azmimizi daha da körükleyecektir.

Yapılan yanlı ve yanlış haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan önemle rica ediyor, Yeni Malatyaspor yönetimi olarak, şampiyonluk hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğimizin sözünü veriyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız