SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Maalesef Gelemiyor'

A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl ilk kez yapılacak olan film festivali için Malatya'ya geleceği belirtilen ünlü sinema oyuncusu ve yönetmen Woody Allen'in gelemeyeceği bildirildi.

Vali Ulvi Saran, daha önce Malatya’ya geleceği belirtilen sanatçı Woody Allen’ın ise Malatya’ya gelmeyeceğini söyledi. Saran, “Woody Allen davet edildi. Filmini göndermesiyle ilgili davet de yapıldı. Gelebileceğini ifade ettiği için daha önce böyle bir açıklama yapılmıştı. Ama maalesef gelemiyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda düzenleyeceğimiz festivallerin birisine katılır.”dedi.

Bu arada, 26 Kasım Cuma akşamı başlayacak olan sinema festivaliyle ilgili kısa bir değerlendirme yapan Vali Saran, Malatya’nın bir hafta boyunca Türkiye’nin ve dünyanın ileri gelen sinema ve sanat camiasıyla buluşacağını belirterek, “Bu Malatya için ekonomik ve sosyal açıdan çok önemli etkileri olacak. Malatya’nın dünya ile buluşması açısından bir kere çok önemli. Festival boyunca 72 adet uzun metrajlı film gösterilecek. Kısa metrajlı ve belgesel filmler de var. Bir hafta boyunca sinemanın kendi alanındaki ustalarından sinema seminerleri verilecek. Bütün Malatya halkının bundan en iyi şekilde yararlanmasını istiyoruz.”dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız