SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maalesef İstismar Edilmiş"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:31:39
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Malatya için hep birlikte olalım” dedi.

CHP heyeti, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “Yerel seçim atmosferine girdik. Adayımız belli olan yerler için çalışmaya başladık. Seçimlere hazırlanırken ortaya koyacağımız projelerimiz var. Bu projeler konusunda sık sık sizleri rahatsız edeceğiz. Malatya adına sizden ve üniversiteden faydalanmaya çalışacağız. Bu nedenle ilk ziyaretlerimizden birini size gerçekleştirdik. Üniversiteler bir kentin her anlamda gelişimi için çok önemlidir. Sağlık alanında da hastanemiz önemli işler yapıyor. Malatya için hep birlikte olalım diyoruz” dedi.

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Hakan İnci ise, “CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olarak, ekibimizle birlikte çalışmalara başladık. Sahaya indik. Önceden kurumlarımı ziyaret etmemiz gerekiyor dedik. Kendimizi ilin yöneticilerine tanıtmak için buradayız” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulusu Porgalı da üniversitelerin bir şehrin gelişmesinde önemli kurum olduğuna dikkat çekip, “Sayın Rektörümüzün Malatya’daki çalışmaları ve İnönü Üniversitesi’nin isminin duyurulmasından kendisinin büyük emekleri var. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik de üniversitelerin siyaset üstü kurumlar olduğuna parmak basarak, “Maalesef geçmişte bu iş istismar edilmiş. Zaman zaman da istismar edildiğini görüyoruz. Ülkenin teknoloji üretmesini, ekonomik refahını düşünüyorsak, kaliteli insan yetişmesini düşünüyorsak, üniversiteleri bu işlerin hep üstünde görmemiz lazım” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız