SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maalesef Karışık Bir Takımla Çıktık"

0
Güncellendi - 2020-01-14 22:21:16
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, DG Sivasspor'a 4-0 yenildikleri kupa maçında oyuna iyi başlayamadıklarını söyledi.

İki ayaklı maçlarda böyle skorun altından kalkmanın kolay olmadığını belirten Yalçın, "Bu skorun altından kalmak zor. Çok basit goller yedik, oyuna iyi başlamadık. Maalesef karışık bir takımla çıktık bu akşam. Yediğimiz basit golle... Mücadele de Sivasspor bizden daha güçlüydü, bizden daha fazla koştular, daha fazla mücadele ettiler. Biz onları yapmakta biraz zorlandık bu akşam." dedi.

Bu sene kupanın biraz zor olduğunu ve bütün büyük takımların kupada olduğunu dile getiren Yalçın, "Yani çok geniş bir kadromuz yok. İki tarafta birden maksimum güçle oynamak bizim için biraz zor. Rövanşı var tabii oynayacağız ama ne olur bilinmez. Lige hazırlanıyoruz, ilk yarı bitti. İkinci yarı aynı kadroyla devam edip, iyi bir puanla iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. İnşallah önümüzdeki süreç hepimiz için iyi olur." diye konuştu.

Sivas, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

42 yorum yapılmış

  • Arat Gedikoglu (4 yıl önce)
    ilk maç Başakşehir arkasından Trabzon Alanya Ankaragücü ve sonrasındada Galatasaray arka arkaya maç yapacağız ve muhtemelen oyuncuların moralsizliğinden dolayı belkide 5 de Sıfır çekeceğiz. sen lig başlamadan 3 maç önce hocayı görevden alıyorsun. İlk yarı bitmiş 1 sezon boyunca hocadan memnuniyesizliğini belirtmemişsiniz. Kupa maçında her takımın yapması muhtemel ligide düşünerek yaptığı zorunlu rotasyondan sonra takım mağlup olmuş .Sen hocadan memnun değilim diyorsun. Herkes biliyor Sergen hocanın neden alındığını. Hoca Transfer iste sen almadın. Erol hoca transfer istedi sen almadın . Ertuğrul hoca transfer istedi sen almadın. Dejavu Dejavu Dejavu . Nedense bütün hocalar aynı şekilde ayrılmış. Ben anladım adil hoca sen trasnfer istemeyen teknik direktör seviyorsun. Sen hoca transfer istemeyecek ben transfer yapacağım hatta ilk 11 e de ben karar vereceğim diyorsun. Sen eski tip başkanlardansın. İyi yaptığında iyi yaptın dedik başkan hakkını verdik .Ancak bu 3 hocanında gidişi çok komik. insanlar bize gülüyor vallahi. Lige 5 de sıfır çekerek başlamak ne demek sen bunu göremiyormusun. Küme düşmek gibi birşey. Gerçi futbolu bilmediğin için. bu normal. Neden ilk yarının sonunda hocayı almıyorsun. Oyuncu satıyorsun kaça sattığını söylemiyorsun. Alıyorsun kaça aldığını söylemiyorsun. Kulübe ne kadar para giriyor çıkıyor kimsecikler bilmiyor. Paralar Nerde Başka Paralar Nerde. Azubukenini Aleksicin Bouttalibin ya sadığın paraları nereye gitti. satılan oyunculara karşı aynı değerde oyuncu alınmadığına göre Nerde bu paralar. Sergen Hoca yanlışlar yapmış olabilir. Ancak senin hataların çoktan boyunu geçti bile. Kendine hiç özeleştiri yapmıyorsun ve başkalarının eleştirilerinide kaldıramıyorsun sosyal medya daki adamlarını hemen devreye sokarak eleştirenleri susturmaya çalışıyorsun. Bundan sonra Allah sonumuzu Hayır eyleye . İnşallah düşmeyiz. Ne diyelim!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katiliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Birileri ısrarla geçmişteki başarılardan dem vuruyor. Neymiş takımı ikinci ligden alıp süper lige çıkartmış. Kimin parasıyla? belediyenin, arkasında kim var? belediye ve hakim siyasi güç. Sivas'ta bizim çıktığımız sezonda çıkmadı mı? Başarıdan bahsediyorsanız Sivas'a bakın. Onlarında bütçesi bizim kadar, onlarında borcu yok, Şehir ve imkanlar olarak Malatya'dan daha küçükler. Üç sezondur süper ligde oynuyor takım. Yıllık ortalama 100 milyon, yayın geliri ve sponsordan kasaya para giriyor. Nerede bonservisi elinde, kulübünün kapı önüne koyduğu futbolcu varsa Malatyaspor talip. Bir sır gibi sakladıkları transfer maaliyetlerini açıklasınlar da görelim. Tabiki kasada para olması lazım, hem de fazlasıyla. Gilherme,Acgua,Hadebe, Bifuma, Jahovic gibi futbolcular sayesinde takım ilk yarıyı 24 puanla tamamladı. Takımı sırtlayan futbolcular bunlardı. Para verdilerse de bu futbolculara verdiler. Fofan'a, Sakıp, Ahmet, Murat, Mustafa, Özer Chalelli, Donald, Chabek, Erkan, Robin, Eren, Gökhan, Mina, giden Rahman gibi futbolcuların takıma katkısını, kaç maç kurtardıklarını.birileri söylesin. Kadroda tutulan gençleri hiç söylemiyorum, çünkü 1 dakika bile oynatılmadılar. Eğer kadrodaki bu gençler yetenekliyse oynatırsınız bizde görürüz. Yok değilse niye takımda tutuluyor. Yoksa bunlar birilerinin adamı mı? Transfer sezonu kapanmadan Erkan, Eren, Ahmet, Murat, Donald, Mustafa,Chalelli ve Robin'le yollar ayrılıp alacaklarından kurtulmalı, üzerine de para koyup takıma doğrudan katı sağlayacak 4-5 oyuncu alınmalı. Yoksa ne olacağını ilerleyen haftalarda birlikte göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Durum bu..Çok doğru tesbit.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mükemmel ýuzde yuz dogru
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali Baydemir (4 yıl önce)
    Sergen Yalçın hiçbir zaman büyük hoca olamaz benim düşünceme göre
    0
    0
    Yanıtla
  • Güldürme istersen bu takım in altiba dinamit döşediler kasımpasa macı goztepe maçinda o zaman a kadar kral di sergen ne oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    adil gevrek in acil olarak bırakması lazım klup bu şekilde yonetilemez..İşler bugüne kadar hem şansa gitti.2.ligden 1.lige şansına çıktık süper lige şansına çıktık bu şans gelmişken böyle bir saçma yönetim tarzıyla küme düşeriz..Nerde sakat nerde işi bitmiş topçu varsa al getir her sene bulduğun 2-3 oyncuyu sat sonu hüsran olur acilen yönetim ya tavrını değiştirecek yada gidecek.çok geç olmadan şehrin önde gelenleri işe el atmalı belediye başkanı göreve lütfen.. Bakın burdan yazıyorum hafta sonu mağlubyet trabzon maçı mağlubiyet alanya mağlubiyet yönetim gider yazın bir kenara
    0
    0
    Yanıtla
  • Hadi ordan,klüp şansa çıkmış,şansla 3 yıldır ligde kalmış,falan filan.Bu yorumun ne altı var ne üstü var.Sen git kahvede oyun oyna burası oyun yeti değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)Zeki isimli kullanıcı yorumuna
    denizli eskişehiri yenmese şuanda eskişehirin durumunda sen olurdun
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki kardes pempe gözlüklerini cikar allaha emanet süper ligdeyiz, tecrübeli hocalarin sayesindede bir kac iyi transfer yapip hala ligdeyiz gerisi allaha emanet böyle yönetimlen, valilik el atmali belediyenin takimina
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    takımın 3-4 haftaki hırslı oyunundan eser yok defans sezon başından beri alarm veriyor yönetim hiç transfer yapmıyor aldıkları yedek kaleci yerine genç oyuncumuzu oynatın yav adamı sinir etmeyin Soğukta da olsa maçlara gelmeye devam edeceğim kızımla ama defansa orta sahaya ve forvete adam lazım yedek kaleciden bir cacık olmaz onuda sergen aldırdı fofana oyuncuların formsuzluğu paramı yoksa ceza verilmememsimi yada yenilgiden sonra ödül olarak tatil verilmesim i?
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer (4 yıl önce)
    Aslında Malatya spor futbolcuları şımardı 2 yarı malatya spor böyle oynarsa kendisini dipte görebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Müjde Guilherme Malatyada kaldı. Beşiktaşla yapılan anlaşma iptal oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • jubo (4 yıl önce)
    sergen efendi sen malatyasporun hocalığını değil hocalık hayatını bitir senden ne köy ne kasaba olur
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Tamamı ile katılıyorum sergen hoca'ya zaten katılmamak elde değil.Nedeni basit kadro derinliği sıfır !! Yedekleyecek topçun yok takımı belli başlı isimler taşıyor ne yazık ki derinlik olmayan yerde hoca'da ister istemez belli isimlere yöneliyor ve bu sonuçlar ortaya çıkıyor hele birde rakip ligin tepesindeki sivas'sa gerisini söylemeye gerek yok.İstemem ama bu sonuçlar ikinci yarıda da böyle devam ederse sürer.Sene biter sergen gider , adil başkan'da bugünleri arar ve tabi ki istemem ama malatya'da bu fırsatı bir daha bulamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Sergen hoca lig başladığından belli transfer istiyor,bu kadro hem lige hemde Kupaya yetmiyor,takımın kadro derinliği yok olan bu, bizde üzülüyoruz ama elden ne gelir....................
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (4 yıl önce)
    Hocam gözümüzde ki değerini düşürmek için çok çaba sarfediyorsun sanki.Karışık bir kadroyla çıkdığını söylüyorsun.Çıkmasaydın.Kim seni zorladı.Lig bitecek halen ideal kadroyu oluşturamadın.Perde arkasında ne yaşanıyor bilmiyoruz.lakin içimizde bir şüphe var.Yoksa sen kendini bu kadar eleştirilerin içine atacak birisi değilsin. Valla bize de yazık. Gelen çakıyor,giden çakıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (4 yıl önce)
    ilk beş hafta sıfır çekersek küme düşeriz. iyi ki elendik. lig de kalmak daha değerli. kaldı ki ligde ki bir galibiyetin ederi daha fazla.. ayrıca, Ahmet ıldız, erkan kaş, fofana ve umut bulut superlig topçusu değil..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Sergen hocayi destekleyenlerdendim Lakin Bu macda görüldükü yönetim ve hoca arasinda sorun var ve hocanin akli besiktas da. Besiktas puan cetvelinde yukarilara tirmaninca Sergen hoca isi ertelendi hocanin akli Istanbul da kalmis. Sanki dostluk maci gibi takim hazirlanmis oynadigin takim lig lideri ve Seni bir Kac hafta önce evinde yenmis. Bizim ideal 11 Fornella, Chabek,Mina,Hadebe,Sakip,Robin,Aquah,Fofana,Guilherme,Chaaleli ,Bifuma Her hangi bir sakatlik ceza asiri formsuzluk olmazsa bu olmali Gökhan ve jahovic skor ve gidise göre Mac esnasinda yararlanmalidir Transfer nasil yapilir ?? Nasil bir yol cizilir bilinmiyorsa Sivas örnek alina bilir. Futbolcu anlasmasi nasil olur oyuncu istemezse gidebilir Lakin bir bedeli olmali Baskan dört büyükler bir futbolcumuzu istese bileti kendisi alip yolluyacak gibi görüntüsünden vazgecmeli Yollanacaksada bir oyuncu degmeli ve genc yetekli futbolcular a yönelmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Farnolle Chebake Mina Hadebe Chaaleli Guilherme Bifouma Fofana Gökhan Töre Umut Jahovic Bu adamlar hariç diğerleri tamamen 1. lig topçusu!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahtiyar kayalar (4 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle
    0
    0
    Yanıtla
  • O kesin çöp futbolcu dolduran futbol dan anlamayan baskan ve menejer yani Adil gevrek ve ali ravcı çok bilmislikleri kulübün gelirlerini o ikinci lig topcularina fahiş ücretler vererek zaten bu kulübu batırmişlar ayrica çok yasli bir takimiz son transferimiz 37 yasinda futbolcu gülemisin ağlayamısın arkadas
    0
    0
    Yanıtla
  • Sigortacı (4 yıl önce)
    Malatya sporun acilen toparlanması lazım . Nasıl olacksa ona göre plan proje yapması lazım gidişat iyi değil .
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    1980lerin malatyasinda 3 tane dunya yildizi vardi..3 buyuklerden transfer yapan tek takimdik..sarı adnan,metin yildiz,kaleci yasar,orhan kapusuz gibi gs fb formasi giymis adamlari alabiliyorduk..simdi dunya yildizi degil turkiyede kabul gormus futbolcu alamiyoruz..o zaman 300.000 nufus vardi inonu stadi full cekiyordu..simdi nufus 1.000.000 oldu ama 5000 kisiye oynuyoruz..baskan efendi sen yuruyeceksin ki millet arkandan yurusun..al bakalim 3 4 tane adam akilli futbolcu millet arkandan geliyor mu gelmiyor mu bi bak bakalim..her transfer donemi insanlari bezdirirsen stadda dolmaz arkandan da kimse yurumez..biraz taraftarin sesine kulak verin..yoksa ahmet ıldızla erkan kasla robinle mustafa akbasla murat yildirimla umut bulutla bu isler yurumez...sans surekli insanin yaninda olmaz..hocaylada aranizda sorun oldugu belli..bi an once cozun yoksa sonuc husran olur..benden soylemesi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Sergen Yalçın,sezon başında nasıl bir transfer sözü almışsa hem ligde hemde kupada gittiğimiz kadar gideceğiz dedi.Bu maça bilerek ve istiyerek kalecisi bile yedek 6 oyuncu çıkartarak,elini cebine atmıyan başkana mesaj verdi.Sezon başında kupaya önem veren hoca Şimdi Ne diyor?Bu şartlarda her iki kulvarda oynamamız zor diyor.Zaten her konuşmasında kısıtlı kadrodan bahsediyor.Bugün sahanın en iyisi guilherme idi.Oyuna girdiği 2.devrede onun sayesinde birçok kere kaleye top indi ama işbitirici forvetimiz olmadığı için bir gol bile atamadık.31 ocağa kadar 2 yada 3 adamakıllı transfer olmazsa işimiz çok zor.Umut bulut koşamıyor.Top kaptırıyor...ne bileyim bu nasıl bir transfer politikası...Unutmayın bedava peynir sadece fare kapanında olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (4 yıl önce)
    benim anladığım şu sergen hoca oyuncu satmak isteyen pazarlamak isteyen yönetime mesaj verdi,elimdeki iyi oyuncuları satarsanız takım ahmet ildizle,erkan kaşla,özerle olacağı bu diyip ölümü gösteriyor,takımın sonu bu diyor gerçekler acı ama malesef kadro bu arkadaşlar,satılacak birkaç futbolcu(gilerme,aguah,hadebe)sonrası takımın hali bu,umarım ders alınımıştır,sergen ne yapsın bence çok akıllı mantıklı bir seçim yaptı anlayan anlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle katılıyorum sergen hoca verilen tepkiler boş dürüst olmayan dediğim dedik astığim astik diyen şeffaf olmayan bir yönetim var dürüst ve sözunde durmuyorlar Devre arasinda kulüp başkani asortmanla takimla öngün kampta kalmış bu etikmi bence değil sergen i yollayacaklar ancak tazminati yüksek diye birşey yapamiyorlar sergen de akli ile dediki iyi adamlarini satarsan elindeki malzeme bu kümeye düşersin manasıni çikarmak gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Arkadaşlar siz ne istiyorsunuz... Daha birkaç sene önce alt liglerde sürünüyorduk. Şimdi süper ligde ilk 10 sıralarda oynuyoruz. Geçen sene Avrupaya gitmişiz. Gs, bjk, fenerbahçe Trabzon galibiyetleri yaşamışız... Borcumuz harcımız yok. Kulüp güzel yönetiliyor. Kasada para var.. Lütfen biraz takıma sahip çıkın... Felaket tellalı gibi her yenilgi sonrası moral bozmayın... Valla 7 sene önce hatırlıyorum deplasmana giderken takım otobüsüne mazot koyamayan bir takımdı... Lütfen takımı destekleyin maça gidin ama küfür etmeden bağırın çağırın rahatlayın. Ben öyle yapıyorum. 20 senedir bir kere bile kendi futbolcumuzu yujlamadım. Her maç oradayım. Herkese saygılar....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bugün olanlara bu yorumun,biraz kel alaka olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Dün dünde kaldı cancagizim, bugün yeni şeyler söylemen lazım, geçmişi Boş ver, bugüne sivas 4 attı, istese 4 daha atardı, hadi bugünde geçti yarın ne edeniz, ona bakmamız lazım, o yüzden yok şöyleydi şöyleydik edebiyatına gerek yok, bugün adam gibi takimin yönetilmesi, transfer politikası benimsenmesi, hesap verebilir bir yönetim yapısının kurulması lazım...
    0
    0
    Yanıtla
  • çöşnüklü (4 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    çok doğru söylüyorsun bunlar 5 tl verip maça galmeyen ama milyon dolarlık transfer isteyenler.. başkan çok doğru bir politika takip ediyor kayserispor başkanı erol bedir lig başında 18 futbolcu transfer etti kayserinin hali meydanda erol başkan da çekti gitti bizim uşuklara da böyle bir başkan lazım galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    takımın gelirleri çok. yayın gelirleri. spor toto.. idaa.. futbolcu satışları formanın arkasına önüne reklam. bctturk sponsoru. saha içi reklamlar kombine ve seyirci gelirleri. vs. vs. takımın borcu olmadığı gibi kasada da paranın olması lazım.. bld.bşk. selahattin gürkan acaba yönetimden hesapları soruyomu veya inceliyormu
    0
    0
    Yanıtla
  • Onu belediye başkanı değil vali yapar ama vali de birinden dolayı onu kontrol bile edemez Adil Gevrek neden süreklu siyasilerle bilen varmi işte bundan takimda çok filmler dönüyor demesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa Ünsal (4 yıl önce)
    Kupada final oynamak isteyen bir teknik adam (ligde lider olan bir rakibe karşı) güçlü bir rakibe karşı yedek kadroyla sahaya çıkarsa ben ard niyet ararım.Bir de maç sonunda karışık bir takımla sahaya çıktık diyor.Sanki takımı ben kurdum... Sivas nerdeyse as kadro çıktı maça.Sen kendi sahanda bile as takımınla yenemediğin yenildiğin Sivas'a nasıl olur da yedek takımla çıkarsın? Sergen Hoca takımı sabote etmiştir. Bu maç öncesine kadar Sergen Hoca'yı destekleyenlerden biriydim.Ama bu saatten sonra hocanın takıma faydalı olamayacağı bir gerçek. Zaten haftanın 5 günü İstanbul'da sadece 2 gün Malatya 'da olan birisi nasıl faydalı olacak ki? ÜNAL KARAMAN'a takım teslim edilmeli bence... Sergen Hoca'ya da Beşiktaş'ta başarılar denmeli...
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Adil gevrek ve sergen orda durdukça bu takim kabusu yaşar ikiside gitmeli takim daki başı boşluk disiplinsiz ruhsuz bir takim olamaz yazik gunah bir takim anca böyle bitirilir sayın Adil Gevrek bu takimin sahibi sen değilsin Malatya 3 yılda korkunç büyüklükte bir gelir var futbolcu satişlari vs e ama elde var 0 rezillik ayıp kentin önde gelenleri bu konuya el koymalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Takım mağlup ölçümü başta yönetim olmak üzere önünüze gelene sallıyorsunuz.Tamam kötü oyunu eleştirin ama takımı 2.ligden alıp üç sezondur ligde başarılı olan takımın başkanına çeşitli iftira niteliğinde yapılan saldırılar çok manidar.Yiğitseniz Aday olun veya ciddi adaylarınızı ortaya sürün takımı daha iyi yönetmeye talip olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen geçmişte kal doğruları söyleyenleri kina arkadaşım bu yakim berbat yonetiliyor Erol Bulut gitti kel göründu bu takima kimi getirirsen getir farkli sonuç alamazsın berbat bi görüntü var
    0
    0
    Yanıtla
  • Teknik hasan (4 yıl önce)
    Sergen hoca beşiktaşı yenmemizi hâlâ sindirememiş görünüyor.hocam kısa ve öz istifaya davet ediyorum.sen bu kafa ile gidersen takımı küme düşüreceksin.bunun sorumlusu sensin.sivas as kadro çıkmış. Sen neyine güveniyorsun as kadro cıkmıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    Lider Sivasa karşı 6 tane yedek oyuncuyla çıkmanın yorumunu yapamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (4 yıl önce)
    sergen hoca sana hiç yakışmıyor böyle futbol oynatmak bu nasıl futbol oylamak tek kelimeyle rezalet
    0
    0
    Yanıtla