SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maaş Almayacağım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:28:03
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir İlçesi Belediye meclisi, seçim sonrasında ilk toplantısını yaptı. Başkan Vahap Küçük, maaş almayacağının, başkanlık parasının başka yerde kullanılmasını istedi.

30 Mart 2014 yerel seçiminden sonra ilk meclis toplantısına, 11 AKPi, 1 MHP ve 3 CHP den meclis üyesi katıldı.

AK Parti’den Doğanşehir belediye başkanlığına seçilen Vahap Küçük, ilk meclis toplantısında yaptığı konuşmada, ”Doğanşehir’de şimdiye kadar kötü idare edilen bir belediye anlayışına şahit oluyoruz. Seçim çalışmalarında halkımızın huzuruna çıkıp 4 trilyon borçla devir aldık. Borcumuz yoktur demişler. Belediyenin bir dükkandan bir kürek sapı alacak kredisi kalmamış. Ben bu göreve talip oldum, kesinlikle kişisel menfaatim olmayacak. Sizlere söz veriyorum muhasebeye talimat verdim. Benim maaşımı ayrı bir hesaba aktarsınlar oradan belediyeye hizmet mi olur, fakirlere yardım mı olur. Bana vermeden bir yere aktarılsın dedim. 7 milyon TL borç ve 1 milyon civarında da ulaştırma şirketinin olmak üzere 8 milyon TL borç bırakmış. Buna beldelerden gelecek olan borçlar da eklenince miktar artar” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine MHP’li meclis üyesi Neşat Karakuş, “Geçen dönem ben yine encümendim. Soru sordum önceki başkana, belediyenin borcunu sordum. Başkan, (ben muhasebeci değilim belediyenin muhasebecisine sorun) dedi. Şimdi de konunun muhatabı olan muhasebeci açıklıyor, yapabilecek bir şey yok” dedi.

KÜÇÜK İLK NİKAHINI KIYDI..

Bu arada  Malatya’nın Doğanşehir İlçesi’nin yeni belediye başkanı Vahap Küçük ilk nikahını kıydı.

Vahap Küçük, belediye başkanlığına başladığı 4’ncü gününde ilk kez beldeye başkanı olarak nikah kıydı. İlk nikah Yusuf Aköz ve Kübra Aköz çifti oldu. Doğanşehir belediye meclis üyesi Rüstem Çatı’nın teyze kızıyla evlenen Vanlı Yusuf ve Erkenekli olan Kübra’nın nikahlarını belediye başkanı Vahap Küçük kıydıktan sonra evlilik cüzdanını geline verdi. Küçük genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Çiftin nikah şahitliğini Rüstem Çatı ve Fatma Ayyücekaya yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız