SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maaş Çantası Bankada Çalındı..

A- A+ PAYLAŞ

Esnaf Kooperatifi çalışanlarının maaşlarının bulunduğu çanta bankadan çalındı. Kamera kayıtlarına göre hırsızlar 3-4 kişilik bir grup.. Öte yandan, il merkezinde başka hırsızlık olayları da meydana geldi.

BANKADAN PARA ÇANTASI ÇALINDI..
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi’nde görevli Abdusselam Aksüt, kooperatif çalışanlarının maaşlarını almak üzere Halk Bankası Merkez Şubesi’ne gitti ve toplam 12 bin 347 YTL para çekti. Aksüt, parayı çantaya koyduktan sonra, kooperatif işleriyle ilgili olan banka memurunun yanına geçerek, çantayı memurun yan tarafındaki rafa bıraktı ve bir arkadaşının kredi kartı borcunu ödemek için elindeki 20 YTL’yi bozdurmaya gitti. 1-2 dakika sonra dönen Aksüt, çantanın yerinde olmadığını farketti. Çevrede yaptıkları araştırmada çantayı bulamayınca, bankanın güvenlik kamera kayıtları incelendi. Görüntülere göre, çantanın bırakıldığı bankonun yanına 3-4 kişilik bir grubun geldiği, içlerinde 20-25 yaşlarındaki bir şahsın çantayı aldığı ve birlikte uzaklaştıkları belirlendi. Polis şahısların kimliklerini saptamaya ve yakalamaya çalışıyor.

DİĞER OLAYLAR..
Zafer Mahallesi 4. Lale Sokakta Cebrail Sevim’e ait park halindeki 44 AK 558 plakalı Murat 131 Şahin marka otomobil çalındı. Polis tarafından yapılan araştırmalar sonucu araç, Melekbaba Mahallesi 2. Cadde üzerindeki boş arsada terkedilmiş olarak bulundu.

Küçükhüseyinbey Mahallesi Yunus Emre Caddesi (Kanalboyu Stad tarafı)’nde Seyit Kapusuz’a ait eve gündüz saatlerinde kapısını zorla açarak giren hırsız ya da hırsızlar 32 çeyrek altın, 4 altın bilezik, 4 perde tülü, 1 takım porselen tabak, 3 adet Kur’an-ı Kerim, 4 fotoğraf makinesi, 2 inciyi çaldılar.

Başharık Mahallesi 14. Sokakta Ahmet Duran Ercan’a ait eve akşam saatlerinde giren hırsız ya da hırsızların 3 adet viski, 3 nescafe ve 1 cep saati çaldıkları belirlendi.

Zafer Mahallesi Şahin Sokakta Ahmet Fuat Öz’e ait eve mutfak kapısından giren hırsız ya da hırsızlar, 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 cep telefonu ile 5 YTL para çaldılar.

Sarıcıoğlu Mahallesi Doğan 2. Sokakta Ramazan Karadağ’ın evine, kimsenin bulunmadığı akşam saatlerinde hırsız girdi. Evin dışa açılan yatak odası kapısını zorlayarak giren hırsız ya da hırsızların 250 YTL para ile 1 altın bilezik çaldıkları belirlendi.

Özalper Mahallesi 1. Caddede, Abuzer Karakuş’a ait 2. kattaki eve, balkon kapısını zorlayıp açarak giren hırsızların da 100 YTL para, 1 çeyrek altın ve 2 altın yüzük çaldıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız