SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Maaşları Veremiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği, Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'u ziyaret etti.

Malatyaspor'un Yeşiltepe'de bulunan Tesisleri'nde gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Malatyaspor Genel Menajeri Aziz Yiğit, "Personelimizin maaşlarını ve futbolcularımızın paralarını veremiyoruz. Malatyaspor Kulübü olarak Yeşiltepe'ye geldik geleli MASTÖB olarak bir tek siz geldiniz. Ben herkesi aradım ama bir kişi kapımızı bile açmadı" görüşünü savundu. Yiğit, Malatyaspor'un sezon sonuna kadar 300 bin TL'ye ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "Yeni bir yönetim çıksın ya da oluşacak yönetime destek verilsin. Malatyaspor'un bütçesi fazla değil. Takımın sezon sonuna kadar 300 bin TL paraya ihtiyacı var. Yani bir futbolcu parası değil" dedi.

MASTÖB Genel Başkanı Celal Karahan ise, Malatyaspor'un bu durumda olmasının hiçbir Malatyalının gönlünün razı olmadığını belirterek, "Malatyaspor'un meselelerini gündemde tutmaya başladık ve bu devam edecek. Yönetimimizde bulunan Haşim Karadağ'ın Malatyasporla alakalı fikrini ve düşüncesini biliyorum. İnşallah bu önümüzdeki günlerde diğer başkanlar, Valimiz, Belediye Başkanımız ve vekillerimizin devletin borçlarını yeniden yapılandırma meselesinde üzerine düşeni yapması lazım" diye konuştu.

Malatyaspor'da Eski Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Kaya da, Malatyaspor'un durumunun ortada olduğunu belirterek, "Malatyaspor'un durumuna gönlümüz razı değil. Biz elimizden ne geliyorsa yapacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız