SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MABESEM Üniversiteye Hazırlıyor

0
Güncellendi - 2017-06-13 20:00:57
MABESEM Üniversiteye Hazırlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi (MABESEM)’de kurslar yoğun bir şekilde devam ediyor. Eğitim ve hobi amaçlı kurslar, aynı zamanda yetenek alanında sınava hazırlanan kursiyerler için büyük önem taşıyor. Ücretsiz olarak verilen kurslarda son 3 yıl içerisinde yetenek sınavında 70'in üzerinde öğrencinin üniversiteyi kazandığı belirtildi.

MABESEM’de  2017-2018 eğitim öğretim yılı yetenek sınavına girecek öğrenciler için başlayan  hazırlık kursları  yoğun bir şekilde devam ediyor.

BAŞIBÜYÜK; ÖĞRENCİLERİMİZ BURADA GELECEKLERİNİ BELİRLİYOR

Yetenek sınavı hazırlık kursu hakkında bilgi veren kurs öğretmeni Fikret Başıbüyük, "Şuanda MABESEM'de 40 öğrenci yetenek sınavına hazırlanıyor. Haftanın 7 günü 6 saat kurs veriyoruz. Sürekli artan bir performansımız var. 30 Haziran'dan itibaren Malatya başta olmak üzere,  diğer üniversitelerde yetenek sınavları başlayacak. Üniversite hazırlık kursunun yanı sıra güzel sanatlar lisesine girecek öğrencilere de eğitim veriyoruz. Öğrencilerimiz burada geleceklerini belirliyor. Önümüzdeki sene yetenek sınavına girecek öğrencilerin şimdiden gelip kayıt yaptırmaları gerekiyor" dedi.

BERKTAŞ; AMACIM RESİM ÖĞRETMENİ OLMAK

Üniversite hazırlık kursuna gelen öğrencilerden Rüveyda Berktaş, 11. sınıftan beri yetenek sınavına hazırlandığını belirterek, "2 yıldır buraya kursa geliyorum. Amacım resim öğretmeni olmak. Burası bizim için çok güzel bir yer. Öğrenci olduğumuz için burada ücretsiz kurs verilmesi bizi çok memnun ediyor. Burada kurs öğretmenimiz bizlerle birebir ilgileniyor. Yetenek sınavına girmek isteyen arkadaşlarımız kurs için burayı tercih etsinler. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız