SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MABESEM'den Ramazan Geceleri

0
Güncellendi - 2017-06-09 01:52:44
MABESEM'den Ramazan Geceleri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) Saz ve Söz Sanatçıları, Malatya’da Ramazan Geceleri’nde sahne aldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür A,Ş tarafından organize edilen Büyükşehir Malatya’da Ramazan Geceleri, her akşam Teravih Namazı sonrası devam ediyor. Büyükşehir Belediye Binası yanındaki alanda düzenlenen etkinlikler kapsamında MABESEM Sanatçıları program düzenledi. Yoğun ilgi gören programa, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, daire başkanları, şube müdürleri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Tiyatro ve konser

Programda, ilk olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) Tiyatro Sanatçıları sahneye çıkarak İbiş oyunu oynadılar. Çocukları eğlendiren gösterim sonrası MABESEM Saz ve Söz Sanatçıları Tasavvuf Musikisi konseri verdi. Konserde, Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu Solistlerinden Sadık Tunç, sevilen ilahiler seslendirdi.

Program süresince katılımcılara Ramazan Şerbeti ikramı da yapıldı.

Hüsn-ü Hat Atölyesi Standı

Ayrıca Ramazan Ayı boyunca devam edecek Ramazan Geceleri etkinliğinde MABESEM Hüsn-ü Hat Atölyesi, açtığı stantta vatandaşlarla buluşuyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız