SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MABESEM'den Robot Kursu

0
Güncellendi - 2016-09-03 03:00:56
MABESEM'den Robot Kursu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi (MABESEM), kurs yelpazesine yenilerini eklemeye devam ediyor. Sanat Merkezi bünyesinde verilen kurslar yoğun ilgi görürken, şimdi de elektronik ve  mekanik alanda kendilerini geliştirmek isteyenlere yönelik "Robot Yapımı" kursu açılıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından verilen bilgiye göre, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı Sanat Merkezi’nde usta eğitmenler tarafından verilen ahşap yakma, bağlama, bez bebek, bakır rölyef, çini, diksiyon, dublaj, drama, ebru, el sanatları, fotoğrafçılık, gitar, grafik tasarım, heykel, hüsn-ü hat, karakalem, kağıt rölyef, keman, kil şekillendirme, ney, pantomim, piyano, ses eğitimi, şan eğitimi, takı tasarımı, temel sanat eğitimi, tezhip, tiyatro, yan flüt, yağlı boya, ritim, ut, ahşap oyma ve su kabağı lamba sanatı kurslarına onbinlerce kursiyer katılıyor. Verilen bu kurslara ilaveten şimdi de elektronik ve mekanik alanda kendilerini geliştirmek isteyenlere yönelik "Robot Yapımı" kursunun açılacağı bildirildi.

Müracaatlar başladı

Elektrik& Elektronik Yüksek Mühendisler tarafından verilecek olan "Robot Yapımı" kursuna yeterli müracaatın olması halinde Kurban Bayramı sonrası eğitime başlanacağı belirtildi.

Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağında bulunan  MABESEM'de açılacak olan "Robot Yapımı" kursu almak isteyenlerin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğüne müracaat etmeleri istendi.

Bülten

a2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız