SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Alamadı, Bıraktı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Klasman Hakemi Volkan İnce, hakemlik görevini bıraktığını açıkladı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Malatya Şubesi'nde bir basın açıklaması yapan İnce, "2001 yılında başladığım Futbol hakemlik kariyerimde, 3 sezon il hakemliği ve son 5 yılda ise, Klasman hakemliği yaparak Malatya Futbol camiasını Türk Futbolunda görev yaptığım profesyonel müsabakalarda başarıyla temsil ettim. Klasman hakemliğimin 3'üncü senesinde ise göstermiş olduğum başarıdan ötürü Süper Lig yardımcı hakemlik seminerine davet edildim. Fakat, seminerde yaşadığım diz sakatlığından dolayı Süper Lig yardımcı hakemliği kadrosunda yer alamayıp aynı sezon Klasman hakemi olarak görevime devam ettim. 8 senelik futbol hakemlik kariyerimde birçok il hakem kurulu, Merkez Hakem Kurulu ve Futbol Federasyonu yönetim kurulu ile çalıştım. Ancak, son dönemde kamuoyunun da yakınen bildiği gibi Malatya Futbol hakem camiasında seçim süreci ile yaşanan baskı, tehdit ve sindirme politikaları bizzat İl Hakem Kurulu tarafından bizlere uygulanmıştır. Yaşanan bu üzücü olaylar neticesinde birçok Malatyalı hakem arkadaşımın başlarına geldiği gibi 3 aylık bir dönemde tarafıma sebebi bulunmaksızın hiçbir profesyonel müsabakada görev verilmemiştir. Yapılan bu davranışlar hakemliğe başladığım ilk günden beri devam eden ve Malatya Hakemliğini üst düzeyde temsil etme hedefimin çok uzağında kalmıştır. Bu hedeflerimi mevcut Malatya İl Hakem Kurulu ve MHK Bölge sorumluları tarafından gerçekleştiremeyeceğimi anladığımdan dolayı 8 yıldır sürdürdüğüm Faal futbol Hakemlik kariyerimi kendi isteğimle bitirme kararı almış bulunmaktayım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız