SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Biletinde İndirim

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:35:11
Maç Biletinde İndirim
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'de geride kalan 3 haftayı galibiyetle tamamlayan Yeni Malatyaspor'da yönetim, taraftarların İnönü Stadı'ndaki maçlara ilgi göstermesi için bilet fiyatlarını düşürdü.

Ligin 12. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan Kayseri Erciyesspor karşılaşması sonrası taraftarlar kulüp başkanı Adil Gevrek'i yanlarına çağırarak, "Başkanımız sizden tek istediğimiz bilet fiyatlarını düşürün. Fiyatlar düşerse, statta dolar" talebinde bulunmuştu. Karşılaşma sonrası sosyal medya üzerinden 'bilet fiyatları düşsün İnönü dolsun' hashtagini açarak, seslerini duyurmaya çalışmıştı.

Konuyu yönetim kurulu üyeleriyle değerlendiren Gevrek, Adana Demirspor maçında bilet fiyatlarının düşürülmesi yönünde karar aldı.

Bilet fiyatlarında yapılan indirim sonrası ligin 14. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda Adana Demirspor ile oynanacak karşılaşmada bilet fiyatları şöyle oluştu:

VİP-23 TL

KAPALI-18 TL

MARATON-10 TL

AÇIK-5 TL

MİSAFİR-7 TL 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız