SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Bitti Saha Karıştı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:28:01
Maç Bitti Saha Karıştı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor ile Pendikspor arasında oynanan karşılaşma sonrası tribünler karıştı. Polis, sahaya taş, koltuk ve yabancı cisim atan taraftarları biber gazıyla dağıttı. 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluğu yakından ilgilendiren karşılaşmada Yeni Malatyaspor ile Pendikspor karşı karşıya geldi. İstanbul temsilcisi Pendikspor 90+2. dakikada İlhan Şahin'in attığı golle müsabakayı 1-0 kazandı ve Yeni Malatyaspor ile arasındaki puan farkını 1'e düşürdü. 

Üst Klasman Hakemi Özgür Yankaya'nın yönettiği karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte tribünler karıştı. Pendikspor'un soyunma odasına gittiği esnada açık tribündeki taraftalar futbolculara yabancı cisim attı. Futbolcular, çevik kuvvet ekiplerinin yardımıyla soyunma odasına gitti. Bu sırada bir dönem Yeni Malatyaspor'da da forma giyen, mali sorunları nedeniyle YMS'yi federasyona şikayet eden Fahri Tatan, tribünden yabancı cisim atılması nedeniyle, polis eşliğinde tünele giden arkadaşlarıyla beraber gitmeyip, bir süre daha sahada kaldı. Bu futbolcunun davranışından tahrik olan taraftalar Fahri Tatan'a sürekli tepki gösterirken, tecrübeli futbolcu, daha takımından ayrı olarak çevik kuvvet polislerinin yardımıyla soyunma odası girdi. 

Pendiksporlu futbolcuların içeriye girmesinin ardından maraton ve kapalı tribündeki taraftarlar ile polis arasında tartışma yaşandı. Emniyet ekipleri, saha içerisine taş ve koltuk atan taraftarları biber gazıyla dağıttı. Bu sırada biber gazından etkilenen 1 polis ile 3 taraftar ambulansın içerisine alınarak tedavi edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız