SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maç Çarşamba'ya Ertelendi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:33:51
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta 10 Şubat Pazar günü oynanması gereken Malatya İl Özel İdarespor-Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor karşılaşmasının 13 Şubat Çarşamba gününe ertelendiği bildirildi. 

Hafta sonu açıköğretim sınavlarının olması nedeniyle Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor’un TFF’ye başvuruda bulunarak, Malatya İl Özel İdarespor ile Pazar günü oynamaları gereken karşılaşmayı ileri bir tarihe erteleme talepleri kabul edildi. TFF, yaptığı değerlendirme neticesinde karşılaşmanın 13 Şubat Çarşamba günü 13.30’da oynanmasına karar verdi.

Öte yandan Malatya İl Özel İdarespor Antrenörü İsmet Güner, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor karşılaşmasının hazırlıklarının yoğun tempoda devam ettiğini kaydetti.

Müsabakanı Pazar gününde Çarşamba gününe alındığını anımsatan Güner, “Rakibimizin hafta sonunda açıköğretim sınavı olması nedeniyle TFF’ye başvuru yapması üzerine karşılaşma Çarşamba gününe ertelendi. Biz hazırlıklarımızla ilgili programımızı değiştirerek, çalışmamıza devam ediyoruz. Çalışmalarımız gayet güzel geçiyor” dedi.

Güner, futbolcuların nu sezon çok iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade ederek, “Geçtiğimiz sezonlara baktığımız futbolcularımız çok daha bilinçliler. Bu sezon ortaya koydukları performans ve mücadele ile herkesin takdirini topladılar. Bu bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bu anlamda sezon sonunda ligi üst sıralarda bitireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız