SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Elazığ'da da Oynanabilir

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:06:18
Maç Elazığ'da da Oynanabilir
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un PTT 1. Lig’de oynayacağı ilk hafta maçı olan 1461 Trabzon karşılaşmasının nerede oynanacağı yarın belli olacak ancak İnönü Stadı TFF’den geçer not almazsa müsabaka Elazığ’da oynanacak. 

Elazığ, Yeni Malatyaspor'un ilk hafta sahasında oynayacak olamaması durumunda kapılarını Yeni Malatyaspor’a açacağını belirtti. Yıllarca Elazığspor’un mabedi olarak kullanılan 15 bin kişilik Atatürk Stadı’nın, bordo-beyazlıların ezelli rakibi Malatyaspor’a ev sahipliği yapacak olması şimdiden futbolseverlerde büyük etki yarattı.

Türkiye Futbol Federasyonu Stat İşleri’nden gelecek üyeler, yarın Malatya İnönü Stadı’nı son kez inceleyecek. Soyunma odaları, koridor ve güvenlik kameraları başta olmak üzere giriş- çıkış kapıları tribünler gibi birçok alanda fiziksel uygunluk arayacak heyet kararını hemen verecek ve karşılaşmanın oynanacağı yer belli olacak.

Maçın seyircisiz olması nedeniyle TFF’den ufak tefek eksiklikler olmasına karşın anlayış bekleyen Yeni Malatyaspor Kulübü ise alternatif yerleri belirledi. Malatya’ya en yakın stat durumunda olan Elazığ Atatürk Stadı ilk alternatif olacak. Bu konuda bordo-beyazlı kulüpten olumlu yanıt alan sarı-kırmızılı kulüp, TFF’nin burayı da kabul etmemesi durumunda İstanbul ya da Ankara’ya yönelecek.

Yeni Malatyaspor’un PTT 1. Lig’deki en büyük rakibi konumunda olan Elazğıspor’un sahasında 1461 Trabzon maçını oynayacak olma ihtimali ise şimdiden sosyal medyada birçok mesaj ve yorumların yapılmasına neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız