SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Fazlasıyla Lider Oldular

0
Güncellendi - 2016-12-06 00:49:17
Maç Fazlasıyla Lider Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligde 4 hafta geride kalırken maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Grup’ta oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1’de beraberlik alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 10 puan topladı. Ligde 3 karşılaşmanın ertelendiği haftada mavi kırmızılılar, maç fazlasıyla lider oldu.

Ligin dördüncü haftasında deplasmanda Kayseri ekibi Güneşsspor’u 8-0 yenerek, üst üste ikinci galibiyetini alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nde yüzler gülüyor.

Geçen sezonlara göre daha mütevazi bütçe ve kadroyla grupta mücadele eden mavi kırmızılılarda, orta saha oyuncusu Burcu Çakır, hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Çakır, ligde 4 hafta sonunda 10 puan topladıklarını anımsatarak, “Kadroya yeni katılan arkadaşlarımızla beraber iyi bir uyum yakaladık. Bu uyum karşılaşmalara da en iyi şekilde yansımaya başladı. Ligde 4 hafta geride kaldı. 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik aldık. Şuanda her şey bizim adımıza iyi gidiyor. Amacımız bu iyi gidişi sürdürüp, hedeflediğimiz noktaya ulaşmak” şeklinde konuştu.

Grupta zorlu takımların olduğunu ancak kimseden çekinmediklerini dile getiren Çakır, “Biz kendi işimize bakıyoruz. Geçen sezonda öyle yaptık ve grubumuzu birinci sırada tamamladık. Diğer takımların durumları ya da güçleri bizi ilgilendirmiyor. Biz, her hafta oynayacağımız karşılaşmaya bakıyoruz ve her rakibe karşı aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Evet, grupta zorlu takımlar var ancak biz çok daha tecrübeliyiz. İnşallah yakaladığımızı iyi gidişi sürdürüp, hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz” diye konuştu.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin beşinci haftasında 10 Aralık Cumartesi günü 12.00’da Yeşiltepe 3 nolu sahada Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor ile karşılaşacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • cengiz (7 yıl önce)
    helal olsun kızlar size...böyle devam..Allah nazardan saklasın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ft44 (7 yıl önce)
    pazar günü oynansa daha ıyı olur cumartesı herkes calısıyor
    0
    0
    Yanıtla