SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Maç Günü Belli Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor, Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Kadir Özcan futbolcuların adeta pestilini çıkardı. Sarı-kırmızılı takım, Manisa maçı için 3 puana kilitlendi.

İnönü Stadı'nda ilk on beş dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular düz koşu, ısınma hareketleri ve topla çalışma yaptı. Alper ve Gökhan Bozkaya hafif sakatlıkları nedeniyle salonda çalışırken, bu oyuncuların Manisaspor maçına yetiştirileceği belirtildi. Antrenmanın basına kapalı olan kısmında ise taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldı.

Teknik direktör Kadir Özcan'ın kendi sahalarında oynayacakları maç öncesi futbolculara sık sık uyarılarda bulunduğu gözlendi. İdman, çift kale yapılan maç ile sona erdi. Oyunculara taktiksel açılardan direktifler veren Özcan, sık sık oyunu durdurarak oyunculara ne yapmaları gerektiğini anlattı.

Bu arada, antrenman eksiği bulunan futbolcu Celil Sağır'ın Manisaspor maçında oynamak istediğini teknik direktör Kadir Özcan'a bildirdiği, Celil'in durumunun maç günü belli olacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız