SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Kadar Stadın Kötü Zemini Konuşuldu

0
Güncellendi - 2021-01-24 18:56:07
Maç Kadar Stadın Kötü Zemini Konuşuldu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor ile Galatasaray mücadelesine Yeni Malatya Stadı'nın bozuk zemini damga vurdu. Kötü saha koşulları nedeniyle Galatasaraylı Sofianne Feghouli maçın 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor, sahasında Galatasaray'ı konuk ederken, karşılaşmanın ilk yarısına bozuk saha zemini damga vurdu. Maç öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de dikkat çektiği kötü saha koşulları, maçın başlamasıyla birlikte sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Maç boyunca bozukluğu ve kötü saha koşulları nedeniyle tepki çeken Yeni Malatya Stadı'nın zemininde pas yapmak bile zorlaşırken, pek çok oyuncu maç sırasında zor anlar yaşadı. Galatasaraylı Sofiane Feghouli ise maçın 25. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Bu arada, maçla ilgili yapılan değerlendirmelere de stadın kötü zemini damga vurdu. Yorumcular, stadın bozuk zemininin oynanan futbolun kalitesini düşürdüğünü, futbolcular için de ciddi tehlike oluşturduğunu söylediler.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Bülent (3 yıl önce)
    Erzurum’un ve Sivas’ın zemini bile daha iyi ki burdan çok daha sert hava şartları var başka bir söz söylemeye gerek yok.Sorumlular utansın.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Bu Stada bakan İLGİLİLER UYUYORMU hem Sporculara,hem Malatya ya yazık..........................
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (3 yıl önce)
    MARAŞ ın sahası daha guzel orada oynayın. Taraftar yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (3 yıl önce)
    Malatyamızın özeti ve aynası olmuş maalesef. Neyimiz doğru yapıldı ki bu da doğru olsun? Geçerken şehadet getirdiğimiz Turgut Özal Viyadüğü, şimdiden dökülmeye başlayan yeni Devlet Hastanesi, yıllardır masal gibi anlatılan Kuzey çevre yolu, yamalı bohçaya dönen hava alanı, yıllardır bitmeyen Sivas yolu, Boğaziçi köprüsünü aratmayan mevcut çevre ve şehir içi yolları, yap boza dönen Kernek Parkı gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Garip (3 yıl önce)
    Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz ..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyama (3 yıl önce)
    Asbaşkan aziz bey stad dışında isportaci kovalatacagina keşke stad çimlerine 1 baksa
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (3 yıl önce)
    Bu stadın zeminiyle Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Neden ilgilenmez...????
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)Zafer isimli kullanıcı yorumuna
    Zafer gardaş hele dur hele niye sen şimdi adamların rahatını bozacaksın. Hadi şimdi hava kar kış don buz pekiiii sezon başı stad yamalı halı serili gibi duruyor o zaman neredeler sorsan şu işi yaptık bu işi yaptık yok efendim oradaydık buradaydık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)
    Para yok ki bakım yapılsın Malatya yı bu hale getiren siyasiler, il yöneticileri Neredesiniz. Bir Erzurum kadar olamadınız. Orada belediye el koydu başkanı istifa ettirdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    süper lig ve tff.1.liğin maçlarını izlerim devre arası biter bitmez. stat görevlileri sayaha çatallı sopalarla girer kalkan çimleri yerleştirirler çukuları ellerindeki çatallı sopalarla düzeltirler yani bir şeyler yapıyorlar. ben malatyamızda öle bir şey hiç görmedim sadece devre arası iki kişi sahaya girer elleri ceplerinde gezerler. bu stat amiri kim sorumlu kim neden bakım yapılmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    M alatya nın aynası
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Bu saha 1 aydır bu durumda yetkililer neden müdahale etmiyorlar zemin iyileştirme vb işlemler yapılabilir iyice sahanın patates tarlası olmasını bekliyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (3 yıl önce)
    stada geçen sene belediye bakıyordu, bu sene durum nedir bilen yok.
    0
    0
    Yanıtla