SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Programları Belli Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:05:54
Maç Programları Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün de yer aldığı 2013 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda grup maçlarının programı belli oldu.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Mardin Nusaybin Belediyespor ve Mardin Kızıltepe Belediyespor takımlarının mücadele edeceği Malatya Grubu’nda müsabakalar 29 Haziran Cumartesi günü başlayacak.

Malatya Grubu’nda oynanacak olan müsabakaların programı şöyle:

29 Haziran Cumartesi Yeşiltepe Stadı saat 15:00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-Mardin Nusaybin Belediyespor, saat 17:00 Malatya Bayanlar Spor Kulübü-Mardin Kızıltepe Belediyespor.

30 Haziran Pazar saat 13:00 Mardin Nusaybin Belediyespor-Malatya Bayanlar Spor Kulübü, saat 15:00 Mardin Nusaybin Belediyespor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor.

1 Temmuz Pazartesi saat 14:00 Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-Malatya Bayanlar Spor Kulübü, saat 16:00 Mardin Kızıltepe Belediyespor-Mardin Nusaybin Belediyespor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız