SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Saati Değişti

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor futbolcularına son haftalarda gösterdikleri performans nedeniyle ekstra prim dağıtıldı. Altay maçı galibiyet primi olan 2 milyar liranın yanı sıra son 4 maçta 7 puan toplandığı için 3’er milyar lira futbolculara dağıtıldı. Malatyaspor yönetim kurulunun belirlediği prim sistemi gereği, 4 maçlık dönemde toplanan 7, 10 ve 12 puana artan oranda ekstra prim ödeniyor. Sakarya maçıyla birlikte bu 4 maçlık dönem tekrar başlayacak.

Malatyaspor, Altay maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Malatyaspor, TFF Tesislerinde çalışıyor. Mahmut Acar sakat, Selim Akbulut kart cezalısı olduğundan bu maçta yer alamayacak. Tedavileri süren Hakan Söyler ile Atilla Birlik’in durumu maç saati belli olacak.

Takım Cuma günü yapılacak son çalışmanın ardından Cumartesi günü sabah 10.00’da THY uçağıyla İstanbul’a oradan Sakarya’ya geçecek. Malatyaspor, Grand Otel’de maçı bekleyecek. Pazar günü maç oynandıktan sonra karayolu ile tekrar İstanbul’a oradan uçakla Malatya’ya dönecek.

Sakarya deplasman masrafını, eski Malatyaspor yöneticilerinden Ergün Besli karşılıyor. Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, katkısından dolayı Besli’ye teşekkür etti.

Cengiz, Sakarya maçı öncesi Sakarya ve başta İstanbul olmak üzere yakın illerde yaşayan Malatyalılara çağrıda bulunup, sarı-kırmızılı takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.

Cengiz “Son haftalarda oynadığımız iyi futbolu skora yansıttık. Futbolcu arkadaşlarımız yenildiğimiz Antalya ve Eskişehir maçlarında da ortaya güzel futbol koymuştu. O maçlarda gösterdikleri mücadele bu sonuçların alınacağının işaretiydi. Ümit ediyoruz ki Sakarya müsabakasında skora yansıttığımız güzel futbolumuzu sergiler ve puanla döneriz” dedi.

Cengiz “Göreve geldiğimizden beri bir söylemimiz var: Malatya kamuoyunun futbolcu arkadaşlarımıza ve yönetimimize güven ve sabır göstermesini bekliyoruz. Bu güven ve sabra destek eklendiğinde Malatyaspor’u hep birlikte hak ettiği güzel yerlere getireceğimize inanıyoruz” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu daha önce açıkladığı programda Sakaryaspor-Malatyaspor maçının 17.00’de başlayacağını ilan etmişti. Maç, tekrar yapılan düzenleme ile 13.00’e alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız