SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Saatine Kadar Hallolacak mı?

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un bu sezon sözleşme yaptığı 14 futbolcunun lisanslarının federasyona verilen çekin karşılıksız çıkması nedeniyle askıya alınması sonucu ortaya çıkan sorunun halen çözümlenmediği ve Sarı-kırmızılı takımın Pazartesi saat 13.00'de İnönü Stadı'nda başlaması gereken İstanbulspor maçında sahaya çıkamayacak durumda olduğu bildirildi. Bu futbolculardan 6'sı daha önce kenti terkederken, kadroda bulunan 8'inin durumu ile ilgili belirsizlik devam ediyor.

Malatyaspor Kayyum Heyeti Başkanı Atilla Kantarcı, lisanslar için yatırılması gereken 540 bin YTL'yi bulamadıklarını belirterek, "Lisans konusunda çözdüğümüz bir şey yok. Çaresiz bir haldeyiz" dedi. Kantarcı, 6 futbolcunun Malatya'yı terketmesiyle kadroda 19 futbolcu kaldığını, bunlardan 8'inin lisansının askıda olduğunu, maç saatine kadar sorunu halledemedikleri takdirde sahaya 11 futbolcu dışında kadro çıkaramayacaklarını belirtti.

Malatyaspor'un tarihinde ilk kez sahaya çıkamama tehlikesi ile karşı karşıya bulunduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız