SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maç Seyircili Oynanacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:28:11
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Barış Bingöl, 44 Malatyaspor ile Payas Belediyespor 1975’in maçlarını Pazar günü oynayacaklarını söyledi. 

Bingöl, Elazığ Valiliği’nin Elazığ İl Özel İdarespor-Payas Belediyespor 1975 maçının seyircisiz oynatılması ile ilgili karar almasının ardından gerekli girişimleri yaptıklarını ve haksız uygulamadan dönüldüğünü ifade etti.

Elazığ İl Özel İdarespor-Payas Belediyespor 1975 ve 44 Malatyaspor-Adıyaman Belediyespor karşılaşmalarının Pazar günü 14.30’da seyircili olarak oynanacağını kaydeden Bingöl, “Elazığ Valiliği’nin, Elazığ İl Özel İdarespor-Payas Belediyespor 1975 maçının, Sanica Boru Elazığspor-Kardemir D.Ç. Karabükspor maçıyla aynı güne denk gelmesi ve güvenlik önemleri dolayısıyla seyircisiz oynatılma kararının ardından bunun haksız bir uygulama olduğunu kaydederek, bir takım girişimlerde bulunduk. Bunun haksız bir uygulama olduğunu gerekli mercilere de ilettik. Malatya Valimiz Vasip Şahin, Milletvekillerimiz Öznur Çalık, Cemal Akın ve Veli Ağbaba ile İl Genel Meclisi Başkanımız Naci Şavata bu konuda bize gerekli desteği verdi. Yapılan girişimler ve görüşmeler sonrasında Elazığ İl Özel İdarespor-Payas Belediyespor 1975 ve 44 Malatyaspor-Adıyaman Belediyespor maçlarının Pazar günü 14.30’da oynatılması kararı alındı. İki maçta seyircili olarak oynanacak. Ben bize bu noktada destek veren ve bu haksız uygulamanın ortadan kalkmasını sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya'daki 44 Malatyaspor- Adıyaman Belediyespor ile Elazığ'daki Elazığ Özel İdare- Payas Belediyespor maçları Cumartesi günü oynanacaktı. Elazığ'daki maçın, güvenlik önlemi alınamayacağı gerekçesiyle seyircisiz oynatılması kararına 44 Malatya itiraz etmişti. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Payas Belediyespor grupta lider durumda, ikinci sıradaki 44 Malatyaspor ise bu takımı 3 puan geriden takip ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız