SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç ''Sis''e Takıldı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor-Ankaragücü maçı yarım kaldı. Karşılaşmanın 41. dakikasında Orhan Erdemir, yoğun sis nedeniyle maçı erteledi. Karşılaşma, 5 Aralık Pazartesi günü saat 13.00'de, hava koşulları uygun olursa, "sil baştan" oynanacak.

Taraftarlardan maç biletlerini atmamaları konusunda stat anonsundan defalarca uyarıldılar. Maç başındaki anonsu yönetici Ali Cengiz bizzat yaptı. Bu biletler, ertelenen maçta geçerli olacak.

Erdemir, maç başlamadan yarım saat önce sahaya çıkıp sisin karşılaşmaya imkân verip vermeyeceğini kontrol etti. Maçın normal başlama saatinden 10 dakika önce rüzgâr esmeye başladı ve sisi dağıttı. Saat 14.00’de yardımcıları ile sahaya gelen Erdemir, son bir kontrol yaptı ve maçın oynanmasına karar verdi. Ne var ki, Erdemir’in “kararlılığı” 41 dakika dayandı. Yardımcılarını ve kalecileri göremediğini belirten Erdemir, soyunma odasının yolunu tuttu. Tribünler, sisin görüşe engel olmayacağını ileri sürerek, hakeme tepki gösterdiler.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, TRT Spor Servisi'ne bir açıklama yapan Merkez Hakem Komitesi Başkanı Ufuk Özertem, maçın hava koşullarının elvermesi halinde 5 Aralık Pazartesi günü tekrarlanacağını ve saat 12.00'deki maçın 90 dakika süreli olacağını söyledi.

Ancak daha sonra Futbol Federasyonu maçın 13.00'de başlamasına karar verdi ve bu karar Malatyaspor'a tebliğ edildi.

Malatyaspor, 41 dakikaya sığan bölümde rakibine oranla daha üstün bir futbol sergiledi.

Ertelenen Maçın Kadroları

Hakemler: Orhan Erdemir, Kemal Yılmaz, Ömer Faruk Yeşil, Cüneyt Elmaskeser.

Malatyaspor: Fevzi Tuncay, Ömer Erdoğan, Effa Owona, Bülent Akın, Okan Yılmaz, Sebastian Johansson, Toth Balazs, Jiri Homola, Mert Korkmaz, Hakan Aslantaş, Serkan Bensol.

Yedekler: Bora Körk, Taner Demirbaş, Mehmet Albayrak, Eren Aydın, Aytaç Ak, Hakan Söyler, Berk Sarıtaş.

Ankaragücü: Orkun Uşak, Emre Güngör, Sedat Bayrak, Hakan Kutlu, Paulo Batista, Umut Bulut, Deniz Kolgu, Niyazi Güney, İbrahim Yavuz, Evren Erdeniz, Abdurrahman Dereli.

Yedekler: Serkan Kırıntılı, Evren Turhan, Birol Aksancak, Helve Zengue, Onur Acar, Burak Karaduman, İsmet Taşdemir.

Ertelenen Maçtan Önemli Anlar

7. dakikada Serkan Bensol kale ağzına paralel bir top kesti. Hakan Kutlu Effa ve Okan’dan önce araya girdi, ters bir vuruş yaptı, tribünler gol diye ayağa kalktı, top üstten dışarı çıktı.

15. dakikada Johansson ceza yayı üzerinden yarım vole bir vuruş çıkardı, top Sedat’ın eline çarpıp geri geldi, pozisyona yakın olan hakem Erdemir devam işareti verirken, Malatyaspor penaltı itirazında bulundu.

20. dakikada Malatyaspor mutlak bir golden oldu. Effa, ceza yayı üzerinde topla buluştu, geriden gelen Serkan’a çıkardı, bu oyuncu kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşu çok cılız olunca Orkun topu rahatça kontrol etti.

29. dakikada İbrahim Yavuz’un ceza alanı dışından şutunu Fevzi yatarak aldı.

31. dakikada sağdan ceza alanına giren Deniz’in şutu yandan dışarı çıktı.

34. dakikada kazanılan serbest atışı Hakan Aslantaş sağdan uzak direğe kesti, Effa kafayla çevirdi, Homola zor pozisyonda dönerek röveşata yapmak istedi, vuruşu istediği gibi olmayınca top üstten dışarı çıktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız