SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Sonrası..

A- A+ PAYLAŞ

Maç sonrası Malatyaspor teknik direktörü Osman Gökhan, en iyisini yapmaya çalıştıklarını söylerken, Boluspor hocası Serhat Güller Malatyaspor'un maça daha fazla asıldığını ve kazandığını ifade etti.

MALATYASPOR CEPHESİ..
Malatyaspor teknik direktörü Gökhan maç sonrası şöyle konuştu:

"Bana güvenerek bu görevi veren yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Ben de bir Malatyalıyım. Takım olarak futbolcularımızla yaptığımız görüşmelerde onların kalbine girmeye çalıştık. Onlarda iki maçta ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Futbolcularımızı tebrik ediyorum."

BOLUSPOR CEPHESİ..
Boluspor teknik direktörü Güller (alttaki fotoğrafta) ise şunları söyledi:

"Geçtiğimiz hafta aldığımız galibiyetin ardından Malatya’da da galibiyetle ayrılmak istedik. Ancak istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Zaman zaman iyi oynamamıza rağmen şans bizden yana değildi. Malatyaspor’da içinde bulunduğu durum nedeniyle maçı kazanmak için karşılaşmaya daha fazla asıldı. Biz şansızdık, kendi oyuncumuza çarparak kalemizde gol gördük. İlk yarıda yakalamış olduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik, skor belki farklı olabilirdi. Ancak neticede sahadan puansız ayrıldık. Bu maçı unutup önümüzdeki maçı düşünmek zorundayız”

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız