SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Sonrası Gerginlik

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbol Ligi'nde Genç Bayanlarda şampiyonluk müsabakası nefesleri keserken, müsabaka sonrası iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı.

SALON: Malatya Atatürk

HAKEMLER: Baş Hakem: Murat Genç, Yardımcı Hakem: Özkan Talo

KONAK GÜREŞ SPOR KULÜBÜ: İnci, Seher İlgün, Seval, Dilek, Sevda

DİLEK BELEDİYESPOR: Ceylan, Kübra, Burcu, Şeyda (Fulya), İlknur

PERİYOTLAR: 1 Periyot: 21-20, 2. Periyot: 38-40, 3. Periyot: 50-54, 4. Periyot: 59-67.

Konak Güreş Spor Kulübü ile Dilek Belediyespor Genç Kızlar Basketbol İl Şampiyonası müsabakası nefesleri kesti. Ligin ilk karşılaşmasında Konak Güreş Spor Kulübü, Dilek Belediyespor'u 5 sayı farkla mağlup etmeyi başardı. Konak Güreş Spor Kulübü - Dilek Belediyespor arasında şampiyonu belirleyecek olan müsabaka bir hayli heyecanlı başladı.

Karşılaşmanın ilk periyodunda iki takımın karşılıklı basketleri vardı. Konak Güreş Spor Kulübü, Dilek'in ilk periyodun son saniyelerinde attığı basketle, ilk periyodu
21-20 önde tamamladı. Müsabakanın ikinci periyodunda da çekişme devam etti. İki takım oyuncularının karşılıklı basketleri sonrası Dilek Belediyespor, yarıyı 40-38 önde tamamladı. 3. periyoda iyi başlayan Dilek Belediyespor idi. Dilek Belediyespor periyodun başlarında takım kaptanı Kübra'nın basketleriyle farkı açarken, Konak Güreş Spor Kulübü rakibini son saniyelerde bulduğu basketlerle yakalamayı başardı ve periyot 54-50 Dilek Belediyespor'un üstünlüğüyle sona erdi. Müsabakanın 4. periyodu ise, büyük bir heyecana sahne oldu. İlk maçtaki 5 puanlık fark nedeniyle Dilek Belediyespor'lu oyuncular temkinli oynamaya çalıştı. Fark 11 sayılara kadar çıkarken, Konak Belediyespor rakibine 67-59 mağlup olarak, avantajını kullanamadı ve Dilek Belediyespor, genç kızlarda şampiyon oldu.

Müsabakanın bitmesinin ardından ise, istenmeyen olaylar yaşandı. İki takım sporcuları soyunma odasına giderken, koridorda bir anda birbirlerine girdi. Olayları polis ve antrenörler yatıştırdı.

Yaşanan tartışmanın dinmesinin ardından bir açıklamada bulunan Dilek Belediyespor Antrenörü Tamer Koparan, "İlk maçı 5 sayıyla kaybetmiştik. İkinci maça iyi hazırlandık. Çekişmeli ve güzel bir maç oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Dilek Belediyespor takım kaptanı Kübra ise "İyi ve mücadelesi bol bir maç oldu. Bu maçı hak ettiğimize inanıyoruz. Hak eden taraf kazandı. Diğer takımı da tebrik ediyorum, onlarda iyi mücadele etti. Ama iyi olan kazandı" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız