SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Sonrası Gerginlik

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatya Spor - Bozüyükspor karşılaşması sonrası arbede yaşandı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Maraton tribünündeki bazı taraftarlar taşkınlık çıkarırken, 3 taraftarda sahaya girdi. Sahaya giren taraftarlar polis ekipleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Yaşanan arbedede yaralanan ve rahatsızlanan bazı taraftarlar ise, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, hedeften uzaklaştıklarını, suçlunun kendileri olduğunu söyledi. Katipoğlu, futbolcuların kendilerini tavanda gördüğünü savunarak, "Söylenecek bir şey yok. Buraya gelen taraftarlarımızdan özür diliyoruz. İlk defa şehrimizde bir kenetlenme oldu ama bizim futbolcularımız, teknik heyetimiz sahada istenileni yapamadı. Sahada istenileni yapsaydık, sonuç böyle olmazdı. Hakem filan bahane o işi geçecekler. Sen sahada ne mücadele ettin ki, onun karşılığını alıyorsun? Atında golün mü verilmedi? Burada seyircimizi de tahrik etmeye hiç kimsenin hakkı yok. Burada tek suçlu biziz. Malatyalılardan ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bir hedef var ve bu hedefe gidiyoruz. Böyle tökezlemeye kimsenin hakkı yok. Herkes cezasını çekecek. Bunun başka bir çaresi yok. Çok üzgünüz. Bir Fenerbahçe'yi yenebilirsin ama biz Bozüyük'ü yenemiyorsan, şapkanı önüne koyup, düşüneceksin. Bozüyük'ü yenemiyorsan, hedeften uzaklaştık yani bunu kabul etmek lazım" dedi.

Katipoğlu, çok üzgün olduklarını ifade ederek, "Hakemlik bir şey yok. Sen oynarsak akemi de yeneceksin. Atılan golümüzü mü vermedi? Penaltımızı mı vermedi? Tesislere gidip, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelip, konuşacağız. Malatya'nın yükü ağır. Biz bu sorumluluğun bilinci içerisinde buraya geldik. Bunun hesabını herkes öder" diye konuştu.

Teknik Direktör Vedat İnceefe ise, "Maçın hakkı tabi ki bu değildi. Bozüyük'e baktığınızda bir puan almışlar ama sürpriz oldu onlar içinde 3 puanı aldılar, gidiyorlar. Söyleyecek bir şey yok. Ne yapacağız? Futbolun içinde bunlarda var" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız