SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Sonrası Soyunma Odasında Olay

0
Güncellendi - 2019-11-04 02:23:02
Maç Sonrası Soyunma Odasında Olay
A- A+ PAYLAŞ

Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor maçı sonrası saha içinde yaşanan gerginlik soyunma odasına da taşındı. Kasımpaşa kaptanı Veysel Sarı ile mücadele içinde tartıştığı Adis Jahovic'in arasında, Kasımpaşalı oyuncunun  Yeni Malatya soyunma odasına gelmesi ile arbede yaşadığı öğrenildi.

Kasımpaşa ile Yeni Malatyaspor maçı sonrası, konuk ekibin soyunma odasında arbede çıktı. Mücadele içinde Kasımpaşalı Veysel Sarı ile Malatyasporlu Adis Jahovic’in tartışması, maç sonuna da yansıdı. Mücadelenin bitiş düdüğünün ardından Veysel Sarı’nın, konuk ekibin soyunma odasına girdiği ve Jahovic ile yaşadığı tartışmanın arbedeye dönüştüğü öğrenildi. İkili arasında soyunma odasında yaşanan gerginliğe, iki takımın teknik heyetinin de dahil olduğu ve tartışmanın güvenlik görevlileri ile polisin araya girmesiyle son buldu.

A Spor'da da, yine maç sonrası koridorda Kasımpaşalı bir grup oyuncu ile Gökhan Töre arasında gerginlik yaşandığı belirtildi.

İstanbul, iha-AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Ahmet (4 yıl önce)
    Futbolda Kasımpaşa kabadayılığı Malatyalılara ve Malatya'ya sökmez. Malatya sesini yükseltmelidir. Eğer Malatyalı susarsa bütün Türkiye susar. Malatya Milletvekilleri Malatyaspora yapılan adaletsizlikler karşısında hemen harekete geçmeli, olay Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Mecliste tartışmaya açılmalıdır. Ayrıca bir grup Malatyaspor taraftarı da, Türkiye Futbol Federasyonunun kapısına, üzerinde "Futbolda Adaletsizliğe, Çifte Standarda ve Eyyamcılığa Hayır" yazılı siyah çelenk bırakmalıdır. Yeter artık. Türkiye üçten büyüktür. Türk futbolu üç büyüklerin tekelinden kurtarılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Söz konusu Kasımpaşa olunca Federasyon hiç bir şey yapmayacaktır. Feneri lider yapmak için malatyayı yediler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (4 yıl önce)
    Veysel Sarı sen eger adam olsan gs da aldığın paranın hakkını verirdin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Kasımpaşalı futbolcu ceza almalıdır Bir başka kulübün oyuncusuna saldırmak cezasız Kalmamalı ayrıca hakemin düdüğü derhal alınmal Adalet istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Kasımpaşa elbet bizim mahalleden geçersin.....
    0
    0
    Yanıtla
  • yucel (4 yıl önce)
    Takım bu zor şartlarda bile buralara kadar gelmiş elbette olumlu olumsuz eleştiriler gelecek, ama biz daha büyük takımlar haricinde trübünü dolduramıyoruz, takım lehine 90 dakika destek veremiyoruz.. Gelin bundan sonra stad full olsun destek tam olsun.federasyona ve hakemlere karsı tavrımızı o zaman anlarlar elbette.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadur (4 yıl önce)
    Kasimpaşaĺılar gercekten kötüylermiş cumhurbaşkanina güveniyir alcaklar hakemde rezildi şikayet etmeliker
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet şahin (4 yıl önce)
    Konuk ekibin soyunma odasina girip hakretlerde bulunan kavga eden oyuncunun futbol hayatını bitirmesi gerekir. Koridorda rakip futbolcuyu tek yakalayip üzerine yuruyen butun oyunculara mac cezasi verilmeli Kasimpasa ya ic sahada maç oynamama cezasi vermesi gerek. Basit biseyden dolayi hakemin sözlesmesini fesh eden tff seni goreve bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli (4 yıl önce)
    Boş yazmayı bırakıp tirubun doldurmaliyız.Lig de süper giden takımın,Kayseri maçında dolması gereken tirubun hali ortada ydı.Bir de Malatya'ya neden 40 bin kişilik stad yapılmamış diye gezinip söylenenler var.Mac ortalaması 10 bini geçmiyor.Hakemler gelirken saha atmosferine göre tavır alıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral Çıplak (4 yıl önce)
    Rakip Futbolcu soyunma odasına girip,futbolcumuz jahoviçe saldıran veysel için bakalım futbol federasyonu ne yapacak
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (4 yıl önce)
    Başkan birde sen konuş be hakkımızı yedirme o halem mi ne hakem olamaz olsa el kol hareketleri yapamaz yapmaz sizde hakemden şikayetçi olun hatta eletronik dilekce yapip imza toplayip direk spir bakanimiza atalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Malatya yada gelecekler. Eğer bizim futbolcularımızda biraz onur varsa bu adi kasımpaşa ya en az 5 atarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    GALIBIYETIMIZI ÇALDILAR IKINCI KART SAÇMA TOP BIZDE ADAM KENDISI FAULLEN GELIYOR BIZIMKI ONU SON ANDA ZATEN FARK ETTI GERI KALMIŞLIĞIN EZIKLIĞİYLE NIHATI BAŞKAN YAPTILAR FENERI ŞAMPIYON YAPACAKLAR YUH OLSUN BU SISTEME
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (4 yıl önce)
    Canlar bilerek tahrik ediyorlar. Fener maçı yaklaşıyor ve önemli oyuncularimiza ve Sergen hocaya ceza kesmeye çalışıyorlar. Lütfen sakin kalın
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Arbede ne demek, açıkça kasımpaşalı futbolcular ,Malatyalı futbolcuların soyunma odasını basmış ve Malatyalı futbolcuya saldırmışlar, Başka bir ilin takımına bu Malatya da yapılsa kıyametler koparırlardı. Siz arbede derseniz. Başkaları böyle bir olay olmadı , kasımpaşa lılar tebrik etmeye geldi derler.
    0
    0
    Yanıtla