SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Sonrası..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un kendi sahasındaki farklı mağlubiyette transferinden bu yana "bir- iki maç" dışında bir varlık gösteremeyen, ancak kadro darlığından dolayı "zorunluluk" yüzünden takıma alınan Ulaç Çağlayan seyirciyle girdiği gereksiz ve "edep dışı" diyalog yüzünden takımını eksik bırakması da etkili oldu. Malatyaspor çalıştırıcısı Sinan Alkış, bu oyuncuya tepki gösterdi.

MALATYASPOR CEPHESİ..
Malatyaspor çalıştırıcısı Sinan Alkış (üstteki fotoğrafta) maçtan sonra şunları söyledi:

"Maçı başında yediğimiz, bariz bir hata sonucu yediğimiz golle 5-10 dakika demorize olduk. Toparlanmaya çalıştık, bölüm bölüm toparlandık ama ilk yarıda tanınmayacak kadar kötü oynadık.

Ulaç arkadaşımızın gereksiz , seyirciyle münakaşasından dolayı yediği kırmızı kartla birlikte 2. yarıya 10 kişi başladık. Tabii bunların arkasına sığınmıyoruz. 2. yarı ilk yarıya oranla daha iyi futbol oynadık. Daha baskılı oynadık fakat sonucunda ummadığımız bir mağlubiyet aldık."

Alkış, "Ulaç ilk 15 dakika içerisinde çok kötü olduğunu göstermişti, oyuncu değişikliğine gidemez miydiniz ?" şeklindeki bir soru üzerine de "Muhakkak, bölüm bölüm toparladığımızdan dolayı devre arasını düşündüm, daha iyi olacağını düşündüm. Fakat hiç ummadığımız anda Ulaç arkadaşımızın kırmızı kartı ile tamamıyla alt üst etti planlarımızı. Ama 2. yarı biraz daha derli toplu oynadık ama sonuca gidemedik ve sonuçta mağlup olduk."yanıtını verdi.

"Ulaç’ın bu hareketine ceza verilecek mi ?"sorusunu da Alkış şöyle yanıtladı:

"Şu anda tabii ki adrenalimiz yüksek, yani sağlıklı düşüneceğiz. Gereken neyse, tabii ki raporumuzun şu anki Kayyum Heyetimize sunacağız. Ne gerekirse onu yapacağız. Yani kimse vazgeçilmez değil. Kimse de Malatyaspor’u böyle zor şartlarda.. Bizlerde zaten zor durumda bırakmamamız lazım. Yani ne pahasına olursa olsun sonuna kadar mücadele etmek lazım. Yani böyle sorumsuzca bir davranış olamaz. Yani, olmaması lazımdı. Tabii herkes hak ettiği cezası muhakkak alacaktır."

KAYSERİ ERCİYES CEPHESİ..
Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut (alttaki fotoğrafta) ise maç sonrasında şu değerlendirmeyi yaptı:

"Malatyaspor’un yönetim krizi önemli etken. Yoksa Malatyaspor ilgin kaliteli ekiplerinden. Ligin başında bunu gösterdi. Gayet iyiydi sonra düşüş yaşadı.

Bizim içinde önemliydi, dönüm maçıydı hedef belirleme açısından. Maça iyi başladık, hemen ilk dakikada golü bulduk. Bu bizim için büyük moral kaynağı oldu, bizim direncimizi arttırdı ve oyunun kontrolü bizdeydi. İlk yarıda rakibi hiç pozisyon vermedik. Girdiğimiz net pozisyonlar vardı, onları değerlendirmiş olsaydık ilk yarıda daha farklı skorla bitirebilirdik.

2. yarı skoru koruma adına futbolcuların psikolojik olarak geri çekilmesiyle Malatyaspor 10 kişi olmasına rağmen pozisyonlar başladı. Biz ikiyi bulsaydık tabii ki maçı koparacaktık. Daha sonra 2. golü bulunca yine oyunun kontrolü bize geçti. Maçın genelinde oyunun kontrolü bizdeydi zaten iyi futbol oynadık ve iyi mücadele ettik ve bunun sonucunda 3-0’lık net skoru elde ettik. Bu bizim için sevindiricidir.

Tabii ki Malatyaspor camiası da büyük bir camia , inşallah bu bunalımlı günlerden kurtulur, tekrar eski kimliğine kavuşur. Bundan sonraki maçlarda kendilerine başarılar dilerim."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız