SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Sonunda Gerginlik

A- A+ PAYLAŞ

Maç öncesi ligin 12'nci sırasında yeralan Malatyaspor, 15'inci sırada yeralan Adanaspor karşısına mutlak galibiyet için çıkmıştı.

Sakaryaspor karşısında geçtiğimiz hafta elde edilen 2-0'lık deplasman galibiyetinin ardından teknik sorumlu Osman Gökhan'ın istifasını açıklaması, Sakarya maçını tribünde izleyen Hamza Hamzaoğlu'nun 3 gün sonra takımın başına getirilmesinin ardından Hamzaoğlu Malatyaspor'un başında ilk sınavına çıkacaktı.

Protokol tribününde ise; Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Belediye Başkanı Cemal Akın görülmezken, İnönü Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik yerini almıştı.

Bir gün önce Malatya Gazeteciler Derneği'nin düzenlediği gecede plaket verdiği Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ neşeli gözüküyordu. Bir grup taraftarın "Büyük Başkan El Salla" tezahüratına karşılık veren Karadağ, protokol tribünündeki rektör ve bazı konuklara Malatyaspor kaşkolları hediye etti.

Geçtiğimiz sezon Malatyaspor'da görev yapan ve bunalımlı bir dönemin ardından Malatya'yı terkeden futbolculardan Ahmet Yıldırım, yeni takımı Adanaspor'la çıktığı maçta, Malatyaspor hocası Hamzaoğlu'yla kulübeye kadar giderek kucaklaşırken, Malatyaspor'lu futbolcular da yine geçen sezon birkaç hafta takımı çalıştıran Adanaspor hocası Metin Yıldız'la hasret giderdiler.

Karşılaşmayı 100 dolayında Adanaspor taraftarı da izledi. Aralarında Malatyaspor kaşkollu ve bayraklı taraftarların da yeraldığı Adanasporluların "Malatya" lehine tezahüratlarına, Malatyaspor taraftarları da "Adana" tezahüratıyla yanıt verdiler.

Ancak tribünde yaşanan bu güzellik, maç bittikten sonra gerginliğin sebeplerinden biri oldu. 2-1'lik yenilginin ardından Adanaspor taraftarları Malatya lehine tezahürat yaparken, buna olumlu karşılık veren bir grupla kapalı tribündeki taraftarlar birbirine girdi. Malatyasporlu taraftarların kavgasını polis ayırdı.

Maçın sonlarına doğru bir grup taraftarın aleyhinde tezahürat yaptığı Malatyaspor'lu oyuncu Mehmet Albayrak, kulüp başkanının engelleme çabalarına karşı süren tezahüratların eşliğinde, maçın bitiminde formasını çıkarırken, kendisini yöneticiler de engelleyemediler. Bazı taraftarların tepki gösterdiği Mehmet Albayrak, bu maçta da takımın gayretli oyuncularından biriydi.

Bu arada, Malatyaspor yönetimi, kulübe gelir sağlamak amacıyla 19 Aralık'ta İstanbul'da yapacağı gecenin biletlerini de, protokol tribünü girişine koyulan masada sattırdı.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız