SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Yarıda Kaldı

A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Ligi'nde karşı karşıya gelen Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü - Karakuvvetleri Gücü Spor Kulübü karşılaşması yaşanan olaylar nedeniyle tatil edildi.

İnönü Üniversitesi Sentetik Çim Sahası'nda oynanan müsabakanın 32. dakikasında hakem Ersin Karabük, Karakuvvetleri Gücü Spor Kulübü lehine penaltı verdi. Karakuvvetleri Gücü Spor Kulübü'nün 8 numaralı oyuncusu Barış Telli penaltı atışını gole çevirerek, takımını 2-0 öne geçirdi. Bu sırada penaltı kararına itiraz eden Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü oyuncusu Cemal Canlı sahayı terk etti. Hakeme itirazlarını sürdüren Canlı, kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Bu sırada hakemin bu kararına tepki gösteren Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü yedek kalecisi Şahin Şahiner kulübeden çıkarak, hakemin üzerine yürüdü. Saha komiserleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan yedek kalecide hareketinden dolayı kırmızı kart gördü. Yaşananlara tepki gösteren Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü oyuncuları soyunma odasına gitti. Hakem Ersin Özdemir ise maçı tatil etti.

Günün diğer maçında ise, Ayyıldız Ampute Spor Kulübü İnönü Üniversitesi Sentetik Çim Sahası'nda Gaziantep Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nü ağırladı. Karşılaşma 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız