SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maça Gittiler, Sahaya Çıkmadılar!

A- A+ PAYLAŞ

Deplasmanlı Süper Gençler Futbol Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Malatya Belediyespor, Diyarbakır deplasman maçına gitti ancak değişen maç saatinden haberdar olmayınca maçı oynayamadan Malatya'ya döndü. Malatya Belediyespor'un 3-0 hükmen yenik sayılacağı bildirildi.

Bölgedeki profesyonel futbol takımlarının genç takımlarının mücadele ettiği Süper Gençler Futbol Ligi'nde, Malatya Belediyespor'un bu haftaki rakibi deplasmanda Diyarbakırspor'du. Hafta başında yapılan tebligata göre Cumartesi saat 13.30'da Seyrantepe Stadı'nda oynanacak olan maç için Cuma günü Diyarbakır'a giden ve bir otelde kampa giren Malatya Belediye, Cumartesi günü stada gittiğinde, maçın saat 11.00'e alınmış olduğunu, maça çıkmadıkları için de hakem ve temsilci tarafından gereken tutanakların tutulduğunu öğrendi. Belediyespor'un yetkilileri, hafta içerisinde değişen maç saatinin kendilerine bildirilmediği iddiasında bulunurken, rakip takımın 11.00'deki maç için sahaya çıktığı öğrenildi.

MALATYASPOR GALİP
Öte yandan aynı ligde mücadele eden Malatyaspor Süper Genç takımı, Malatya'da oynanan karşılaşmada Adıyamanspor'u 5-1 mağlup etti.

FOTO: Malatyaspor- Adıyamanspor süper genç maçından (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız