SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Maça Konsantre Olamadık'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:40:29
'Maça Konsantre Olamadık'
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un Nijeryalı futbolcusu Sunday Mba, geçtiğimiz hafta içerisinde takım içerisinde 'para sıkıntısının' yaşandığını iddia ederek, bu nedenle Adana Demirspor maçına tam anlamıyla konsantre olamadıklarını savundu.

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere ilginç açıklama bulunan Mba, hafta içerisinde yaşanan problemin Adana Demirspor maçına yansıdığını iddia etti.

 Mba, "Hafta içi bir para sıkıntımız oldu. Bu idmanlarımıza yansıdı. Bu nedenle maça da iyi konsantre olamadık" dedi.

 

"İlk yarıyı sekiz ya da dokuzuncu sırada bitiririz"

 

Nijeryalı orta saha oyuncusu, takım olarak çıkışlarını sürdüreceklerine ve ligin ilk yarısını ilk 10 içerisinde bitireceklerine inandıklarını ifade etti.

 Mba, "Bazı takımların 17 puanı bile yok. Ben yine de iyi gittiğimizi düşünüyorum. Şimdi hem deplasmanda hem de sahamızda kazanarak, daha da yukarıya çıkacağımızı düşünüyorum. Ligin ilk yarısını 8 ya da 9. sırada bitireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

 

"Yüzde yüz değilim"

 

Kendi performansıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Mba, şuandaki performansının yüzde yüz olmadığını kaydetti.

  Mba, performansının ilerleyen dönemlerde daha iyi seviyelere geleceğini belirterek, "Performansımın bazen düşük olmasının sebebi takım halinde bazen iyi bazen de kötü oynamamızdan kaynaklanıyor. Bu benim performansımı etkiliyor. Ama ilerleyen zamanlarda performansımı yüzde yüze çıkaracağım" ifadelerini kullandı.

 

"Saha anlamında büyük problem yaşıyoruz"

  Nijeryalı, Malatya İnönü Stadı'nın zeminiyle ilgili gazetecilere dert yandı.Sahanın zemininin kendilerini olumsuz etkilediğini dile getiren Mba, "Sahamızın güzel olmaması en büyük problemimiz. Bazen iki kötü pas yaptığınız zaman kendinize olan güveniniz kayboluyor. Bu anlamda saha bizim en büyük sorunumuz" dedi.

 

Mba, taraftarların kendilerini sonuna kadar desteklediklerini ve bunun kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Fanlarımızdan gerçekten hoşlanıyorum. Taraftarlarımızı seviyorum. Onlar bizim itici gücümüz. Bizi gerçekten destekliyorlar. Bu anlamda bizi mutlu ediyorlar. Bizde onlara söz veriyoruz. Bizde onları mutlu edeceğiz" diye konuştu.

 

"Karşıyaka'yı yenmeye gideceğiz"

 

Ligde sıkıntılı günler geçiren Karşıyaka'yı yenmek istediklerini ifade eden Mba, "Gerçeği söylemek gerekirse Karşıyaka takımını çok iyi tanımıyorum. Ama biz takım olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Onları yenmeye gideceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız