SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maça Sakarya ve Diyarbakır'dan Taraftar

A- A+ PAYLAŞ

Cumartesi günkü kritik Malatyaspor-Sakaryaspor maçını, Sakarya'nın yanı sıra sonucun yakından ilgilendirdiği Diyarbakırspor'un taraftarlarının da izleyeceği bildirildi. Maç, ligde küme düşecek 3. takımın belirlenmesi açısından büyük önem taşıyor. Bu maç Sakaryaspor'un yanı sıra, bu hafta Samsun deplasmanında olan Diyarbakırspor için de büyük önem taşıdığı için Diyarbakırlı taraftarların Malatya'daki maça ilgi göstermeleri bekleniyor.

İL SPOR GÜVENLİK KURULU TOPLANDI..
İl Güvenlik Kurulu, Malatyaspor-Sakaryaspor maçı öncesi alınacak güvenlik önlemlerini görüşmek üzere toplandı.

Vali Yardımcısı Erol Rüstemoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, karşılaşmayı izlemek üzere Sakarya ve Diyarbakır’dan taraftarların geleceği belirtildi. Her iki ilden gelecek konuklar, şehrin iki ayrı noktasında güvenlik kordonuna alınacaklar. Ayrıca İnönü Stadı’nda oluşturulacak tampon bölge sayesinde iki takım taraftarlarının teması engellenecek. Diyarbakır taraftarları Açık A tribününün Maraton tribünü ile birleştiği yere, Sakarya taraftarları ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafındaki misafir takım bölümüne alınacaklar.

Malatya polisi, Galatasaray maçında aldığı güvenlik önlemlerinin benzerini bu maç için alacak. 800’ün üzerinde polis görev yapacak.

Stat kapıları saat 13.30’da açılacak.

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu’nu karşılaşmaya, diğer maçlarda olduğu gibi 1 değil, 2 temsilci görevlendirdi. Maçta, İbrahim Yuşan ve Mustafa Aydın TFF’yi temsil edecek. Karşılaşmanın gözlemcisi Yahya Diker. 4. hakem ise Fırat Aydınus.

Bilindiği gibi maçı Bülent Demirlek-Adil Sinem-Erhan Sönmez üçlüsünün yöneteceği Perşembe günü açıklanmıştı.

GAFFAR OKKAN TAKIMLARI..
Malatya'daki maçın, ligden düşecek 3. takımı belirleme açısından büyük önem taşıdığı gibi, bir başka ilginç yönü de bulunuyor.

Diyarbakır Emniyet Müdürü iken suikast sonucu katledilen Gaffar Okkan, Diyarbakırspor'un Süper Lige yükselmesi konusunda en büyük çabayı gösteren kişi olarak Diyarbakır'da hatırlanıyor.

Diyarbakır'da çok sevilen Gaffar Okkan, Sakaryalı idi. Cenazesi de memleketi olan Sakarya'da toprağa verilmişti.

Malatya'daki maç, sonucu itibarıyla kümede kalacak takımı belirleyebileceğinden, Gaffar Okkan'ın süper lige çıkışına katkı sağladığı Diyarbakırspor ile memleketinin takımı Sakaryaspor'un akıbeti açısından büyük önem taşıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız