SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maça Sıkı Hazırlanıyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:35:48
Maça Sıkı Hazırlanıyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Küme Büyükler Ligi’nde kendi grubunu 1.bitirdikten sonra A Grubu’nu lider bitiren İnönü Üniversitesi ile karşılaşan ve iki maçta da rakibini mağlup eden Malatya Demirspor ile BAL Ligi’nde baraj maçı oynama şansı elde eden Yeşilyurtspor’un karşı karşıya geleceği terfi maçının oynanacağı tarih belli oldu. 

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında bir araya gelen Yeşilyurtspor ile Demirspor yöneticilerinin ortak kararlarıyla, zorlu doksan dakikanın 19 Nisan Pazar günü saat: 15.00’da Yeşiltepe 1 Nolu sahada oynanmasına karar verildiği açıklandı.

Tek maç üzerinden oynanacak Bölgesel Amatör Lig’e terfi müsabakasını kazanan takım önümüzdeki yıl 44 Malatyaspor ile birlikte Malatya’yı temsil edecek ikinci takım olacak.

Zorlu müsabakada normal süre beraberlikle tamamlanırsa 15’er dakikalık iki devre halinde uzatma bölümü oynanacak. Uzatmada da eşitlik bozulmazsa seri penaltı atışları galibi belirleyecek.

YEŞİLYURTSPOR CEPHESİ MAÇA SIKI HAZIRLANIYOR

Bu arada hafta sonu oynanacak BAL Ligi’ne terfi maçı için hazırlıklarını sürdüren Malatya Yeşilyurtspor kapılarını dış dünyaya kapattı.

Maçtan iki önce kampa gireceği açıklanan Yeşilyurtspor’da zorlu Demirspor maçı öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Takımın Teknik Sorumlusu Mustafa Taşar, ligde art arda kazandıkları maçlar sonrası futbolcularına rehavet uyarında bulundu.

Kaderlerinin tek 90 dakikada belirlenecek olmasından dolayı stresi yüksek bir doksan dakikanın kendilerini beklediğini kaydeden Taşar, oyuncularını mental olarak hazır tutabilmek için sürekli bire bir görüşmeler yaptığını ifade etti.

DEMİRSPOR SÜRPRİZ PEŞİNDE

Bu sezon oynadığı maçlarla taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanan Demirspor’da ise uzun bir sezonun ardından oynanacak tek doksan dakikanın ardından mutlu sona ulaşılacak olmanın heyecanı yaşanıyor.

Amatör Kümede 1.olup daha sonra favori olarak görülen rakibi İnönü Üniversitesini iki maçta da net skorlarla mağlup eden Demirspor, Malatya Yeşilyurtspor’a da sürpriz yapmayı planlıyor.

Sezon ortasında kaybettikleri hocaları Feridun Yıldız’a adadıkları 1.amatör küme şampiyonluğunun ardından hedef olarak BAL Ligi’ne yükselmeyi seçen Demirspor’da özellikle gol bölgesinde bu sezon attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Bekir, Yeşilyurt karşısında takımının en büyük silahı olacak.

Yetenekli futbolcu attığı 29 golle 1.Amatör Küme Büyükler Ligi’nde gol kralı oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız