SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maça Yetiştirilmeye Çalışılıyor"

0
Güncellendi - 2017-12-13 19:58:46
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da sakatlıkları bulunan Senegalli İssiar Dia ile forvet oyuncusu Adem Büyük’ün sağlık durumuna ilişkin bilgi paylaşıldı.

  Göztepe maçı hazırlıkları esnasında sakatlanan ve İstanbul’da emarı çekilen sağ kanat oyuncusu İssiar Dia’nın ilk yarını kapattığı açıklanmıştı. Sağ uyluk ön adalesinde yırtık tespit edilen Senegalli oyuncunun tedavinin sürdüğü bildirildi.

  Evkur Yeni Malatyaspor Sağlık Ekibinden Dr. Halil Polat, “Antrenman sırasında sakatlanan futbolcumuz İssiar Dia'nın yapılan muayenesi ve tetkikleri sonucunda sağ uyluk ön adalesinde yırtık tespit edilmiş olup, oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır” denildi.

 ADEM BÜYÜK TAKIMA KATILACAK

  Teleset Mobilya Akhisarspor maçı sonrası sakatlanan ve Göztepe karşılaşmasında kadroda yer alamayan Adem Büyük´ün sol uyluk iç adalesinde zorlanma ve kısmi yırtık tespit edildi.

  Evkur Yeni Malatyaspor Sağlık Ekibinden Dr. Halil Polat, Adem Büyük’ün sağlık durumuna ilişkin, “Akhisarspor ile oynadığımız maçın sonrasında sakatlanan oyuncumuz Adem Büyük' ün yapılan muayenesi ve tetkiklerinde sol uyluk iç adalesinde zorlanma ve kısmi yırtık tespit edilmiş olup tedavisine başlanılmıştır. Futbolcumuzun hafta içi takımla birlikte antrenmanlara katılması planlanmaktadır” bilgisi paylaşıldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız