SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maceralı Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

ASANSÖRDE MAHSUR KALDILAR
Ziyaret için Malatya TSO Binası’na gelen ve asansörlü 4. kata çıkmak isteyen 4 yönetim kurulu üyesi bir süre asansörde kaldı. Aralarında aynı zamanda TSO Meclis Başkanvekili Selahattin Dağıstanlı’nın da bulunduğu Malatyaspor’lu 4 yönetici zemin kat ile 1. kat arasında asansörün arızalanması nedeniyle kısa süre mahsur kaldılar. TSO görevlileri tarafından yapılan müdahale sonrasında asansörde mahsur kalanlar dışarı çıkarken, görüntü almak isteyen basın mensuplarına önce Kulüp Başkanı Haşim Karadağ ‘ Yeter arkadaşlar bir şey yok. Daha fazla çekmeyin’ ricasında bulunurken, ismi öğrenilemeyen ve yönetici olmadığı belirtilen bir kişide çekim yapan kameramanlara sözlü müdahalede bulunurken bu kişiyi kulüp başkanı Karadağ uzaklaştırdı. Yönetici Selahattin Dağıstanlı ise, zayıf yapılı olması nedeniyle üç kişilik asansöre dördüncü kişi olarak bindiğini belirterek, "Asansörün arızalanması benim hatam, çok üzgünüm" dedi.

TSO’YA ZİYARET
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç tarafından karşılanan Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ ve yöneticiler Orhan Kaya Selahattin Dağıstanlı, Ahmet Özbildirici, Abdullah Aksoğan ve Ahmet Çetin, TSO Başkanı ile bir süre görüştüler.

Ziyaretin basına açık bölümünde konuşan Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, “ Biz 15 gün önce takımda görev aldık. Bu zor süreçte, şartların ağır olduğu dönemde geldik. Bu zor şartlardan takımı ayağa kaldırmak için tüm kesimlerin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var. Bu kapsamda Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyarete bulunacağız. Bu kapsamda da Ticaret ve Sanayi Odası’na geldik” dedi.

Malatyaspor’un tüm kesimlerin ortak değeri olduğunu belirten Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, kulübün çok zor şartlar altında bulunduğunu bu zor şartlardan kurtulması için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğine inandıklarını, kulübün geleceği içinde tesis ve altyapıda önem verileceğini söyledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’ta konuşmasında, Ramazan dolayısıyla program kapsamında Manisaspor maçını izleyemediklerini belirterek, “ Ticaret ve Sanayi Odası olarak Malatya’nın sanayi ve ticaret alanındaki gelişmesinin yanı sıra spor alanı ile kültürel ve sosyal alanlarda da gelişmesini sağlamasını arzuladıklarını belirtti. Erkoç, “ TSO olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada manevi desteğin yanı sıra imkan olursa maddi desteğimizi de sürdüreceğiz. Güven ortamı oluşursa sıkıntıların aşılacağına inanıyorum. Siz daha öncede görev yaptınız ve geçmişten tecrübeniz bulunuyor. Yeni görevinizde başarılar dilerim” dedi.

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Karadağ, TSO Başkanı Erkoç’a ‘ H.Hüseyin Erkoç- 44’ numaralı forma hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız