SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maçı Bakan ve 7 Bin Malatyalı Tribünde İzledi

0
Güncellendi - 2017-02-27 00:05:45
Maçı Bakan ve 7 Bin Malatyalı Tribünde İzledi
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Vodafone Arena Stadı'nda oynanan Evkur Yeni Malatyaspor- Altınordu maçını izlemek üzere Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de protokol tribününde yeraldı.

Karşılaşmayı 6 bin 874 Malatyalı biletli taraftarın izlediği belirtilirken, bakan Tüfenkci'nin yanı sıra AKP Milletvekili Mustafa Şahin de maçı izleyenler arasındaydı.

Malatyaspor Kulübü'nün eski başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin yanı sıra İstanbul'daki Malatyalı işadamları, bürokratlar, esnaf ve tüccarlar, öğrenciler ile vatandaşlar Vodafone Arena Stadı'nda maçı izlediler.

FOTO: malatyahaber.com- iha- AA

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • ibrahim444 (7 yıl önce)
    ben malatyada oturan bır malatyaspor sevdalısıyım bence maçları istanbulda oynasın bır maçda ankarada oynasın ankarada da malatyalı çok ve başakşehir de oynanacak maç daha kalabalık olur esenlere avcılara yakın trıbunler dolar .elazığ maçı malatyada oynan ması lazım doğu derbisi adına yakışır en azından ve inönü stadı nı güzel kapatmiş oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (7 yıl önce)
    2006 da kkümelerin kümesinedüştüğümümüz Antep içimde yara.Allahım şampiyon olacağımız bu yıl Antepi de düşür...kimse kızmasın bana
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (7 yıl önce)
    Sayın Bakanımız,Milletvekilimiz,Belediye Başkanımız,iş adamlarımız ve Bu kulübün ekolü olan Hikmet TANRIVERDİ'ye maça iştiraklarından ötürü müteşekkiriz. gerçekten protokol tribünde bunları görmek istiyoruz her maça tüm malatyalı kesimin destek vermesi gerekiyor. Gün birlik ve beraberlik günü.Bu yolun sonu ŞAMPİYONLUK. Ne olursa olsun herkese ve herşeye rağmen bu takım seneye Süper Lig'de olacağını ligin ilk beş haftası itibariyle söylüyoruz niye mi bu takımın şampiyonluk havasına girmesini,inanmasını bekledik bizler her zaman takımımıza inandık ve şu an takım taraftar ve şehir artık daha da çok inanıyor.Oyuncularımızın da bu maçtaki temposu azmi isteği mücadelesi gerçekten takdire şayan tebrikler bu güzelliği mutluluğu yaşattığınız için.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Malatyasporumuzu İstanbulda yalnız bırakmayan hemşerilerimize,Sayın Bakanımıza,Sayın Başkanımıza ve İş Adamlarına sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Sayın İrfan hocam ve oyuncularımızın yürekten kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Malatyanin malatyalinin ortak değerdi. MALATYA spor seviyorummmmm
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Ben emekli bir yurttaş olarak 1mart 2017 alacağım maaşımdan 100 tl yatıracağım destekse benim yaptığımda destek
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Malatyalinin kenetlenme zamanı gümbür gümbür süper lige gelen takımın arkasında durmalı haydi malatyalı malatya sporumuzun hesabına küçük büyük rakkamlar demeden yatırma işine başlamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Bakanımız her maç tribünde olursa işler düzelir. Deplasmana da gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (7 yıl önce)
    TRT bir çok özelliğini yitirmiş.Neden mi?Maçın tamamını seyredin veya dinleyin görürsünüz.Ama çatlasanızda patlasanızda bu takım şampiyon olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (7 yıl önce)
    Sayın Bakanımız her ne kadar gösterişi sevmesede YENİ MALATYASPOR üzerindeki etkisi çok Allah kendisinden razı olsun. Onun sayesinde Vodafone Arenada oynadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eşref (7 yıl önce)
    Şampiyonluk yolunda istikrarla devam etmek için, herkes bedeni ile işin içerisinde olmalı. Bu takımın en önemli kahramanlarından Ahmet Çakır'a sonsuz teşekkürler. Belediye başkanı olduğu o günden bugüne kadar takımın, taraftarların her zaman yanında yer aldı ve desteğini sürekli hissettirdi. İnşallah Çakır Başkan tüm siyasilere ve Malatyamızın zenginlerine örnek olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (7 yıl önce)
    Gümbur gümbür oynadik ayaginiza saglik
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (7 yıl önce)
    protokol süper.. hikmet tanrıveridiyi orda görmek çok güzel
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Siyasilerin tribünde olmasi her zaman avantajdir teşekkür ederim Sayın Bakanımıza ve vekilimize, ayrıca belediye Başkanımız Ahmet Çakır beyin trt ye reklam vermesi çok hoşumuza gitti büyük camialarin arkasında böyle büyük güçlerin olmasi lazim, dünyada en zengin 100 işadamı sıralamasında 3 tane malatyalı var bunlardanda takımımıza destek bekliyoruz, gümbür gümbür süper lige geliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya44 (7 yıl önce)
    Beşiktaş klubüne. istanbulda takımı yalnız bırakmayan Malatyaspor taraftarlarına teşekkür ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (7 yıl önce)
    Oleyyy oleyy oleyyyyy şampiyon malatya.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sessizce (7 yıl önce)
    Spiker seydi 1998 doğumlu diye diye maçı bitirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Suphi (7 yıl önce)
    Çok zorlandık neyseki yendik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Ferhat çıktı durum kötü inşallah böyle biter elim yüreğimde hop oturup hop kalkıyoruz ekran başında rabbim ne olursun boyle bitsin bu maccccccccccccc
    0
    0
    Yanıtla