SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maçı Durmaz Yönetecek

A- A+ PAYLAŞ

MHK, liglerde maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Malatya bölgesi hakemi Suat Arslanboğa'ya süper ligde görev verildi. Arslanboğa, 2 Mayıs Cumartesi akşamı Trabzon'da oynanacak olan Trabzonspor- Kayserispor maçında düdük çalacak. Bu arada 1. ligde Kartalspor- Malatyaspor maçını ise Balıkesir bölgesi üst klasman hakemi Aytekin Durmaz (fotoğraftaki) yönetecek.

1. LİG MAÇLARININ HAKEMLERİ..
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Bank Asya 1. Lig'de haftanın maçlarında görev alacak hakemler şöyle:

"* 2 Mayıs Cumartesi:
15.30 Giresunspor - Çaykur Rizespor A.Ş.: Koray Gençerler
15.30 Güngören Belediyespor - Orduspor: Özgüç Türkalp
15.30 Sakaryaspor A.Ş. - Samsunspor: Fırat Aydınus
15.30 Kayseri Erciyesspor - Kardemir Demir Çelik Karabükspor: Abdullah Yılmaz
15.30 Kartalspor - Malatyaspor: Aytekin Durmaz

* 3 Mayıs Pazar:
14.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Kasımpaşa: Taner Gizlenci
18.00 Adanaspor A.Ş. - Altay: Fethi Serkan Koçak
18.00 Manisaspor - Diyarbakırspor: Bünyamin Gezer
18.00 Karşıyaka - Boluspor: Serkan Çınar"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız