SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maçı Sabancı Yönetecek

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:07:25
Maçı Sabancı Yönetecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Stadyumunda Cuma günü oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Hacettepespor maçını İzmir Bölgesinden Hüseyin Sabancı yönetecek.

Spor Toto 2.Lig Beyaz grupta 30’ncu hafta programı açıklandı. Cuma günü saat: 13.30’da oynanacak olan Yeni Malatyaspor – Hacettepespor maçını İzmir Bölgesinden Hüseyin Sabancı yönetecek. Sabancı’nın yardımcığını Fatih Söyler (İzmir), Osman Gökhan Bilir (Denizli) ve 4. hakem olarak Ulaş Ayduran (Manisa) yapacak.

Spor Toto 2.Lig Beyaz grupta oynanacak olan 8 maçı yönetecek hakemler şöyle: 1461 Trabzonspor – Centone Karagümrükspor: Bora BUDAK, Turgutluspor – Pendikspor: Erkan ENGİN, Kartalspor – Körfez İskenderunspor: Sefa DEMİR, Tokatspor – Bayrampaşaspor: Halil Umut MELER, Konya Anadolu Selçukluspor – Menemen Belediyespor: Serkan ÖNSAL, TKİ Tavşanlı Linyitspor – Keçiörengücüspor: Adem ELGÖRMÜŞ, Tarsus İdman Yurdu – Fethiyespor: Mustafa ÖĞRETMENOĞLU, Ümraniyespor – Aydınspor 1923: Abdulkadir BİTİGEN

Yeni Malatyaspor’un ilk defa maçını yönetecek olan Hüseyin Sabancı, Üst Klasman Hakemi olarak görev yapıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız