SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maçı Sahamızda Oynarız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:06:56
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Passolig'den gelen bir heyet, Malatya İnönü Stadı'nda yeni sezonla alakalı incelemelerde bulundu. 

Malatya İnönü Stadı'nda yeni sezon hazırlıkları devam ederken, TFF ve Passolig'den gelen heyet çalışmaları yerinde inceledi. TFF heyeti yaptıkları incelemenin ardından son bir değerlendirme yaparak Yeni Malatyaspor-1461 Trabzon maçının Malatya İnönü Stadı'nda oynanıp, oynanmayacağına karar verecek. 

Stattaki incelemelerin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, herhangi bir engel olmadan ilk maçlarını Malatya İnönü Stadı'nda oynayacaklarına inandıklarını söyledi.

Pilten, Malatya İnönü Stadı'nda çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugüne kadar süre tanımıştı. Hem TFF'den hem de Passolig'den gelen heyet statta incelemelerde bulundu. Heyet, incelemelerini tamamladı. Raporlamalarını yapacaklar, muhtemelen yarın maçın Malatya İnönü Stadı'nda oynanıp, oynanmayacağı net bir şekilde belli olacak. Bizim görüşümüz hiç bir engel olmadan ilk maçımızı kendi sahamızda oynayacağız ama ne yazık ki seyircimiz olmayacak" dedi.

Yeni Malatyaspor'da son günlerde takımın forvet oyuncusu Samed Kartal ve orta saha oyuncusu Serkan Çalık'ın takımdan ayrıldığı yönünde çıkan haberlerle ilgili de açıklamada bulunan Pilten, Serkan Çalık ile kesin olarak yollarını ayırdıklarını, Samed Kartal'ın durumunun önümüzdeki günlerde netleşeceğini ifade etti. 

Pilten, iki oyuncunun şuanda takımla birlikte olmadıklarını kaydederek, teknik heyetin raporu doğrultusunda Serkan Çalık ile yolların ayrıldığını söyledi.

Passolig'in altyapı çalışmalarını Cuma günü tamamlayacağını ifade eden Pilten, Cumartesi gününden itibaren Malatya İnönü Stadı'nın önünde Passolig satışının başlayacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız