SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Maçın Adamı Sadık Çiftpınar'

A- A+ PAYLAŞ

Hürriyet Gazetesi spor yazarları Hakan Ünsal ve Uğur Vardan, Evkur Yeni Malatyaspor'un Galatasaray'ı 2-1 yenerek liderlikten ettiği maçın adamı olarak Sadık Çiftpınar'ı seçtiler.

Hakan Ünsal, "Yeni Malatyaspor'un lige çıkmasında büyük katkısı olan Sadık, hem Gomis'i çok iyi savundu hem de çok kritik hamleler yaparak galibiyette önemli rol oynadı" dedi.

Uğur Vardan ise, "Maçın adalı Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar'dı. Galatasaray alt yapısından yetişen ve saçlarıyla Fellaini, hırsıyla Puyol esintileri sunan genç savunmacı, ev sahibi takımın defansını toparlayan başlıca isimdi." diye yazdı.

Bir önceki hafta Malatya'da oynanan ve Evkur Yeni Malatyaspor'un 3-1 yenildiği Göztepe maçında, yenilen 2 golde önemli hataları olduğu gerekçesiyle ve savruk futboluyla eleştirilen Sadık Çiftpınar'ın, bir hafta sonraki Galatasaray karşılaşmasında "maçın adamı" olması, bir önceki hafta yapılan eleştiri ve uyarıları dikkate aldığı şeklinde yorumlandı.

hurriyet.com.tr- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • özMalatyasporlu (6 yıl önce)
    O sadece futboluyla değil çok mütavazi kişiliğiyle karekteri ile de hep ön planda ayrıca Malatyamızı çok seviyor ve burada çok mutlu bunu herkesin bilmesini isterim en yakın zamanda Milli formamızı giyeceğinden şüphemiz yok kendisine bundan sonraki maçlarda da aynı başarıyı bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    2 hafta önce Malatyahaber.com da Suat KOZLUKLU tarafından kaleme alınan yazıyı düşündüm de acaba Suat KOZLUKLU futboldan ne kadar anlıyo? Sadık gibi oyuncuya yorum yazmış kötülemişti. Şimdi bir daha düşünsün Sadık'ı ve futbol bilgisini....
    0
    0
    Yanıtla
  • S.Kozluklu'nun tüm tesbitleri isabetliydi (inanmıyorsan sadığın oynadığı tüm maçlara bak, daha geçen hafta Göztepe maçında 2 golde banko hatalıydı) ve sadık orada yazılan hatalarını yapmayınca G.saray maçının yıldızı oldu. Seni bilmem ama Kozlklu bu işten anlıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (6 yıl önce)
    işte gerçek yıldız üzerine koyan ve futbolu çoşkulu süper star
    0
    0
    Yanıtla