SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maçın Hakemi İzmir'den

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:47:49
Maçın Hakemi İzmir'den
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 16. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda Yeni Malatyaspor ile Samsunspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı İzmir Bölgesi'nden Üst Klasman Hakemi Hakan Ceylan'ın yöneteceği açıklandı.

PTT 1. Ligin 16. hafta programı ve karşılaşmalarda görev alacak hakemler açıklandı. Buna göre, Yeni Malatyaspor ile Samsunspor arasında 20 Aralık Pazar günü 16.00'da oynanacak olan karşılaşmayı İzmir Bölgesi'nden Hakan Ceylan yönetecek. Ceylan'ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi'nden Gökmen Olgaç ile İzmir Bölgesi'nden İbrahim Bozbey yapacak. Maçın 4. hakemi İzmir'den Levent Aktan.

PTT 1. Lig'de 16. haftanın maçları ve hakemler şöyle:

18 Aralık Cuma

19.00 Göztepe-Alanyaspor/Serkan Çınar

19 Aralık Cumartesi

13.30 Balıkesirspor-Boluspor/Koray Gençerler

18.30 Giresunspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor/Kutluhan Bilgiç 

20 Aralık Pazar

13.30 Kayseri Erciyesspor-Karşıyaka/Halis Özkahya

13.30 Denizlispor-1461 Trabzon/Tolga Özkalfa

16.00 Yeni Malatyaspor-Samsunspor/Hakan Ceylan

18.00 Adanaspor-Kardemir Karabükspor/Özkan Çeliker

18.30 Şanlıurfaspor-Vartaş Elazığspor/Sarper Barış Saka 

21 Aralık Pazartesi

19.00 Altınordu-Adana Demirspor/Abdullah Yılmaz.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız