SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maçın Hakemi Trabzon'dan

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:37:13
Maçın Hakemi Trabzon'dan
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 14. haftasında Yeni Malatyaspor'un, sahasında Adana Demirspor'la oynayacağı maçı Barış Şimşek yönetecek.

PTT 1. Lig'de 14. haftanın hakemleri açıklandı. Buna göre, Yeni Malatyaspor-Adana Demirspor karşılaşmasını Trabzon Bölgesi'nden Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Trabzon Bölgesi'nden Serdar Diyadin ile Samsun Bölgesi'nden Samet Çiçek yapacak. 4. hakem Kocaeli Bölgesi'nden Mehmet Güngör.

Ligde haftanın maçları ve yönetecek hakemler şunlar:

Denizlispor-Samsunspor/ Kutluhan Bilgiç

Vartaş Elazığspor-Alanyaspor/ Ali Palabıyık

Kardemir Karabükspor-Şanlıurfaspor/ Mustafa Öğretmenoğlu

Balıkesirspor-Karşıyaka/ Abdulkadir Bitigen

Yeni Malatyaspor-Adana Demirspor/ Barış Şimşek

Göztepe-1461 Trabzon/ Sarper Barış Saka

Kayseri Erciyesspor-Altınordu/ Volkan Bayarslan

Adanaspor-Gaziantep Büyükşehir Blediyespor/ Onur Karabaş

Giresunspor-Boluspor/ Serkan Çınar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız