SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Maçın Hakkı Beraberlikti''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, maçın hakkının beraberlik olduğunu söylerken, Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, şanssız olduklarını öne sürdü.

ZİYA DOĞAN..
Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan maçtan sonra yaptığı değerlendirmede “İkinci yarıya Sivas maçıyla iyi başlamak istiyorduk. O günkü şartlar futbol oynamaya elverişsizdi. Oradan alacağımız 3 puanla lige iyi girmek istiyorduk. Ama Galatasaray iyi takım. İyi pas yapıp, her türlü oyuna şekil verebilen kalitesi yüksek oyunculardan kurulu. İlk 25 dakika net 2-3 tane pozisyonumuz vardı. Galip gelen tarafın biz olmamız gerekirdi. Yenik duruma düştük. Galatasaray 1-0 öne geçtikten sonra 2-0 olabilecek pozisyonları buldu. Ama normal düşünürsek maçın hakkı beraberlikti” dedi.

Doğan, sahanın 2. yarı oyuncuları yorduğunu belirtip, iyi mücadele eden oyuncularını kutladı. Doğan, takıma yeni katılan oyuncular olduğunu, eksiklerin giderilmesiyle iyi takım olacaklarını sözlerine ekledi.

GERETS..
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede “Heyecanlı bir maç oldu. İlk devre çok pozisyonumuz oldu. Golden sonra Hasan’ın direkten dönen bir şutu, Ümit ve Aydın’ın yarattığı pozisyonların gol olma imkanları vardı. Aradaki farkı açabilecektik. İkinci devre golden sonra oyunumuzda bozulma oldu. Yenik duruma düşebilirdik. Son 10 dakika içinde toparladık. Baskılı oyunumuzla Hakan bir pozisyon buldu. Zaman yetmedi. Şans yanımızda değildi. Bugünkü sonuç ancak bu kadar oldu” dedi.

Gerets, Fenerbahçe ile aradaki puan farkını kapatma şansını kullanamadıklarını, genç oyuncuların kalitesinden dolayı şans bulduğunu ve verdikleri güveni çok iyi değerlendirdiklerini sözlerine ekledi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız