SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maçın Hakkının Beraberlik Olduğunu Düşünüyorum"

0
Güncellendi - 2018-04-14 19:54:38
A- A+ PAYLAŞ

Aytemiz Alanyaspor'un Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maçın hakkının beraberlik olduğunu ifade etti.

  Son saniyede gelen gol sonrası büyük bir sevinç yaşayan tecrübeli teknik adam, basın toplantısı odasına da neşeli bir şekilde girdi.

  Bakkal, 1 puan aldıkları Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası, "Aslında baktığınız zaman maçın hakkının beraberlik olduğunu düşünüyorum. Çünkü iki takımda çok fazla üretemedi. İki takımda özellikle hücumsal anlamda istediği varyasyonları biraz eksik yaptı. Tabi bunu bizim yapmamızda en büyük etkenlerden biri, Malatya'nın biraz iyi defans yapması, katı ve sert oynamasıydı. Ligin iyi takımlarından bir tanesi. Erol hocayla beraber iyi bir çıkış yakaladılar. Bizde can çekişiyoruz, puan almamız gerekiyordu. Özellikle ben geldikten sonra 2-3 haftalık periyotta elle atılan gol, verilemeyen penaltı. Bütün takımlar can çekişiyor. Malatya'sı, Akhisar'ı ya da Alanya'sı değil; aha iyi, daha yürekli maç yönetmeleri gerektiğini söyleyebilirim. Lig çok kısaldı, insanların kaderleri düdüklerin elinde. Videodan seyrettiğim kadarıyla konuşuyorum, bunları görecekler. Ben yenilseydim yazık, sıkıntılı. Moralimiz bozulacaktı. Bana göre iki takımda bugün birer puanı hak etti. Çok fazla oyun anlamında iki takım içinde söylenecek bir şey yok. Özellikle ben kendi takımımdan daha iyi oyun beklerdim. Daha hücumsal, daha üretken bir oyun beklerdim ama iyi oynayan oyuncular var, bu maçta onun hakkı olsun" açıklamasında bulundu.

  Tecrübeli teknik adam, "Hakem maçı bitirmek üzereyken, dördüncü hakemle göz göze gelip devam ettirdi, bununla ilgili düşünceniz nedir?' sorusuna, "Yanlış bitiriyordu. Çünkü iki dakika vardı. Yanlış bitiriyordu, dördüncü hakem uyardı. Çünkü uzatma 4 dakika gösterdi ve daha 2 dakika vardı. Bence dördüncü hakem doğru karar verdi. Bizim baktığımızda 2 dakika vardı. Hakemlere takılmak önemli değil, önemli olan iyi oyun olması. Yapılan hatalardan bayağı yüreğimiz yanıyor. Göztepe'yi yensem 34 puanım olacaktı. Son dakika penaltı verilmiyor. 1-0 yense, elle aldıysa ve görülmüyorsa aynı şey Malatya içinde geçerli, sadece bizim için demiyorum" şeklinde cevap verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ertuğ (6 yıl önce)
    Tabii ,kaleci hatasından kaptın 1 puanı maçın hakkı da beraberlik dersin.Hadi ordan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir 44007 (6 yıl önce)
    Alanya ve hakem işbirliği! maç sanki tarafsız sahada oynanıyor iması ve hakemin alanya yı kollaması sonucu getirdi. Alanya teknik direktörü megalomon birisi. Kargada kendini kusdan zannedermiş ne diyeyim...
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİİHSAN ŞAHİN/BURSA (6 yıl önce)
    Bu maçtan 3 puan alamıyorsak Akhisar ve kayseriden nasıl 3 puan alacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zonguldaktaki Malatyalı (6 yıl önce)
    Ertaçın hatasından dolayı gol yiyeceğimiz belliydi yan toplarda hep hatalı çıktı sonuncusunda da topu kalemizde gördük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferid (6 yıl önce)
    Mac anosöru nu başta onu değiştirmek gerekir.otobus anosu yapiyor sanki nerede takimi ateşlemek ev sahibi oldugunu göstermek .
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (6 yıl önce)
    ertaç malatyasporun kalesinde olmasa cüneyt çakır da tff de hakem olmasa malatyasporumuz şuanda şampiyonlar ligi potası içerisindeydi inanmayan hesaplasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Adam doğru söylemiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)Kamil isimli kullanıcı yorumuna
    Bence de.Galibiyeti hak edecek top oynamadık.Adalet yerini buldu.Cüneyt Çakır gibi bir hakemle bu oyunla biz bugün yenilirdik.Akhisar ve Kayseri maçlarından puanlar alıp ligde kalmaya bakmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla