SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maçın Kırılma Anı Bu Pozisyondu"

0
Güncellendi - 2017-08-20 17:36:10
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda Sivasspor’a 2-0 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor’da maçla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "İyi yoldayız. Takımımız Sivas karşısında izleyenlere keyif verdi. Tabi maçın bir kırılma anı vardı ki, bana göre de nizami goldü" dedi.

“Net bir şekilde görülüyor faul olmadığı”

Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda Sivasspor’a 2-0 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Adil Gevrek maçla ilgili açıklamalarda bulundu. Sivas karşılaşmasında Khalid’in attığı golün nizami olduğunu savunan Gevrek, “Öncelikle komşu kentin takımı Sivasspor’u tebrik ediyorum. Maça gelecek olursak, sanırım Yeni Malatyaspor’u izleyenler keyif almışlardır. İyi yoldayız. Oyuna tamamen kontrollü ve rakibi sahasına hapsederek başladık. Maçın hemen başında Khalid Boutaib güzel bir gol attı, ancak hakem rakibine faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti. Maçın özetini izlerken de net bir şekilde görülüyor faul olmadığı. Bence maçın kırılma anı bu pozisyondu. Tabi bunu söylerken sakın aldığımız yenilgiye kılıf uyduruyorum diye düşünülmesin. Ben sadece biraz daha dikkatli olunmasının bu tür hataların önüne geçilmesi adına iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

“Forvete iyi bir oyuncu alacağız, iki de yerli takviyesi de yapacağız”

Kadroda bazı mevkilerde eksikliklerinin olduğunu da belirten Gevrek, “Bakıldığında yeni kurulmuş bir takımız, ancak buna rağmen takım oyunu ve birliktelikte büyük aşama kat ettiğimiz görülüyor. Bazı mevkilerde eksikliklerimiz var. Bu maçta da göze çarptı. Geçen hafta içerisinde iki oyuncu aldık, o oyuncuların da takıma dahil olmasıyla daha iyi olacağız inşallah. Transfere gelince, forvete iyi bir oyuncu alacağız, iki yerli takviyesi de yapacağız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • yavuz hoca (6 yıl önce)
    Emin Kardeş doğru söylüyorsun.Büyük takımlar aleyhine hakemlerin ülkemizde taraflı davrandığı ve ev sahibi takımı kolladıkları bilinen bir gerçek olmakla birlikte Malatyaspor'umuz gibi takımlar aleyhine de sürekli karar verdikleri bir gerçek.Bunu ben Malatyalıyım diyenler de düşünmeli ve bu konuda duyarlı olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    Akhisar alanya ve malatyasporu bu hafta hakemler yaktı 3 maçtada resmen puan ve puanlar çalındı Hakemler istedikleri gibi maç akışıı değiştiriyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Sen önce yaptığın transferlere bak plansız projesiz toplama bir takımız haliyle oturması zaman alacak azubuike murat akça eren tozlu ve murat Yıldırım bu ligin topçusu değil bu çok aşikar bir şekilde sırıttı iyi bir forvet ön libero alman farz oldu transferler bu kadar geç olmasa daha iyi olurdu suç başkandaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    İnsanın kendine saygısı yoksa her türlü hatayı yapar kafasını yastığa kor uyur kalkar yine düdüğü çalar çalmak onun gibiler için sorun değil Malatya halkının futbol severlerin umutlarını ter döken futcuların alın terini çalan şimdi uyusun bakalım uyuyabilirse
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Hakeem beylerderesini unutmaya!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Fazla hakemlere kafayı takmayalım.Önümüzdeki maça bakalım.Siyasilere uğraşsın.Başbakan nasıl KONYA ya sahip çıkıyor.Bizim milletvekillerimizde bizlere sahip çıksın.Haklarımızı arasınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (6 yıl önce)
    Başkanım hakemle ilgili yumuşak konuşma900 bin Malatya halkı yanındadır.Bunlar hep Malatya takımına eskiden beri bu adiliği yapıyorlar nasıl olsa iki gün konuşulup unutuluyor.Bu gibi hakemlere ağzına aldığı düdüğü yedireceksin adil başkanım.Malatya halkının bir sabrı vardır.Bunu taşırmasınlar.YETER artık Malatya spor düşmanlığı bıraksın bu hakemler yazık Ertuğrul hocama ve futbolcu kardeşlerimin emeğini hırsızlıkla çalmayı hakem Malatya seni hiç unutmayacağım bu da böyle biline
    0
    0
    Yanıtla